Νέα στοιχεία για τον προπονητή τέρας που κακοποιούσε σεξουαλικά δυο 10χρονες αθλήτριες κολύμβησης

Σοκάρουν οι νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης δυο ανήλικων κοριτσιών από προπονητή κολύμβησης αλλά και συνιδρυτή μεγάλου ομίλου της δυτικής Αττικής! Παρενοχλούσε κι άλλες αθλήτριες!

Δυο κορίτσια που γνώρισαν τη φρίκη στα 10 τους χρόνια. Ένας άνδρας που είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονιών τους, ο προπονητής κολύμβησης και μεγαλοπαράγοντας σε μεγάλο σύλλογο της δυτικής Αττικής, που τις βίαζε στο σπίτι του επί δυο χρόνια και τους έδειχνε πορνό «για να είναι προετοιμασμένες για τη ζωή», όπως τους έλεγε!

Η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα (16.03.2021) αλλά το κουβάρι των όσων έζησαν τα δυο κορίτσια είχε αρχίσει να ξετυλίγεται στη ΓΑΔΑ την περασμένη εβδομάδα.

Τα δυο κορίτσια, 17 ετών σήμερα, αποφάσισαν να μιλήσουν για όσα έζησαν παίρνοντας δύναμη από την Σοφία Μπεκατώρου, που κι εκείνη έσπασε τη σιωπή της για το βιασμό που υπέστη στα 21 της χρόνια.

Δείτε ακόμα:  Μητσοτάκης: Η χώρα δεν θα ξανακλείσει

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν, πριν από μερικές μέρες, εμφανίστηκαν οι δύο ανήλικες στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και κατήγγειλαν τα όσα υπέστησαν από τον κατηγορούμενο, από το 2013 έως και το 2015.

Σύμφωνα με την καταγγελία των δύο κοριτσιών, ο 74χρονος (σήμερα) άνδρας, ο οποίος εκτός από προπονητής ήταν και συνιδρυτής του συλλόγου κολύμβησης, τις κακοποιούσε σεξουαλικά, ενώ παρενοχλούσε παράλληλα και άλλες αθλήτριες!

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι οι δύο αθλήτριες ανέφεραν ότι βρήκαν το θάρρος για να προχωρήσουν στην καταγγελία, μετά από αυτήν της Σοφίας Μπεκατώρου.

Δείτε ακόμα:  Σκρέκας: Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος λόγω καύσωνα

Όπως κατήγγειλαν, ο 74χρονος, σήμερα, άνδρας είχε κατορθώσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονέων τους και πολλές φορές έπαιρνε ο ίδιος τις δύο ανήλικες από το σπίτι τους για να τις πάει στο κολυμβητήριο για προπόνηση. Προηγουμένως, όμως, τις οδηγούσε στο σπίτι του, όπου τις κακοποιούσε σεξουαλικά, ενώ τους έδειχνε και ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου.

Σύμφωνα μάλιστα με το MEGA, ο παράγοντας έλεγε στα κορίτσια πως τους έδειχνε πορνό «για να είναι έτοιμες για τη ζωή».

Δείτε ακόμα:  Η σοκαριστική ομολογία του συζυγοκτόνου: «Φοβόταν και κλειδωνόταν στα δωμάτια η γυναίκα μου»

Στη συνέχεια τις πήγαινε στο κολυμβητήριο, ενώ τους έλεγε να μην μιλήσουν σε κανέναν. Οι δύο ανήλικες φοβόντουσαν να αποκαλύψουν τι συνέβαινε τόσα χρόνια, όπως είπαν στην Αστυνομία, μέχρι την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου.

Μετά την καταγγελία τους, εκδόθηκε ένταλμα και η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι του. Εκεί, βρέθηκε και κατασχέθηκε πορνογραφικό υλικό.

Το Σάββατο, ο 74χρονος προφυλακίστηκε μετά τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.