Νέα «βόμβα» τινάζει στο αέρα τον Bachelor! Γυναικείες οργανώσεις καταφεύγουν στη δικαιοσύνη για το ριάλιτι που στέλνει στο καναβάτσο τον Alpha

Σε νέους μπελάδες θα μπει όπως όλα δείχνουν ο Alpha αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιες γυναικείες οργανώσεις προσφεύγουν τις επόμενες ημέρες στην δικαιοσύνη ώστε να διακοπή η προβολή του «Bachelor» και να μην επαναληφθεί την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, παρά το γεγονός ότι σημειώνει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

«Το ΕΣΡ ακούει;»

Τα ερωτήματα πολλά με πρώτο και καλύτερο το «ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΣΡ» το οποίο ασχολείται με το Big brother πάλι μετά από έναν καταιγισμό καταγγελιών αλλά και με την τυχόν «γκρίζα» διαφήμιση σε κάποιες πρωϊνές κυρίως εκπομπές, συχνά μάλιστα δίχως να παίρνει ξεκάθαρη θέση ακόμη κι όταν προσβάλλονται αρχές και αξίες. ΤΟ ΕΣΡ έχει επικριθεί πολλάκις για τη στάση του απέναντι σε τέτοιου είδους προγράμματα.

Δείτε ακόμα:  Άννα Μαρία Ηλιάδου: H νέα της ανάρτηση εξόργισε τους θαυμαστές του Mad Clip

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, κάποιες οργανώσεις για τα δικαιώματα των γυναικών προσφεύγουν το προσεχές διάστημα στην δικαιοσύνη σχετικά με εάν η συντεταγμένη πολιτεία και ειδικά το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης θα έπρεπε να το είχε ήδη κάνει αυτεπάγγελτα και όχι καθ’ υπόδειξη.

patkiout.gr