Νέες αποκαλύψεις για Λιγνάδη – Είχε μηνυθεί και πριν 37 χρόνια!!! (βίντεο)

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, φέρεται να είχε μηνυθεί και το 1984 για ασέλγεια σε βάρος ενός ανήλικου αγοριού, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Mega. Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ, οι γονείς ενός 14χρονου αγοριού τον είχαν καταγγείλει για σεξουαλική παρενόχληση, ωστόσο, στην πορεία απέσυραν τη μήνυση.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο πρώην διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, έκανε παρέα με ένα ζευγάρι καλλιτεχνών. Προσπάθησε να προσεγγίσει τον 14χρονο γιο τους. Αρχικά χαϊδεύοντάς το, έπειτα επιμένοντας με τηλέφωνα στα οποία του έλεγε “αυτή είναι η φύση σου και πρέπει να την αποδεχτείς”, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό. Μάλιστα, το παιδί φέρεται να έφτασε στο σημείο της απόπειρας αυτοκτονίας.

Δείτε ακόμα:  Έκρηξη σε νοσοκομείο - Ένας νεκρός κι ένας τραυματίας

Οι γονείς του τον μετέφεραν έγκαιρα στο νοσοκομείο και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Ένα χρόνο μετά, ο ανήλικος είπε στους γονείς του τι τον οδήγησε σε αυτό το σημείο. Την προηγούμενη εβδομάδα, όταν ο Δημήτρης Λιγνάδης πήγε στην Πέτρου Ράλλη για δακτυλοσκόπηση, διαπιστώθηκε ότι του είχε ξαναγίνει. Ωστόσο, το ποινικό του μητρώο ήταν καθαρό καθώς οι γονείς του ανήλικου απέσυραν τελικώς τη μήνυση, γιατί φοβήθηκαν ότι μία τέτοια κίνηση θα έβλαπτε τον γιό τους.

enikos.gr