Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο της 8χρονης – Σχεδόν τέσσερις ώρες έμεινε το κοριτσάκι παγιδευμένο!

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον θάνατο του 8χρονου κοριτσιού, που σφηνώθηκε σε μεταλλική πόρτα εργοστασίου στο Κερατσίνι. Στο χρονικό της φρίκης αποκαλύπτεται ότι το παιδί είχε έναν αργό και βασανιστικό θάνατο.

Όπως αποκαλύπτει το Star, το κοριτσάκι εγκλωβίζεται για πρώτη φορά στην μεταλλική πόρτα στις 17:30 το απόγευμα του και πασχίζει να απεγκλωβιστεί μέχρι τις 17:50 όταν ο φύλακας ανοίγει την πόρτα εξ αποστάσεως και καλεί το ΕΚΑΒ αλλά δεν πλησιάζει για να δει τι συμβαίνει.

«Εκεί υπάρχει, δυστυχώς, ένας αργός και βασανιστικός θάνατος, ο οποίος έχει ασφυκτική μορφή» εξηγεί ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων.

Στις 18:30, 40 λεπτά αργότερα και ενώ το ΕΚΑΒ δεν έχει φτάσει, η 8χρονη ξαναεγκλωβίζεται στη μεταλλική πόρτα, όταν ένα φορτηγό μπαίνει στο εργοστάσιο. Το κορμάκι του παιδιού μένει εγκλωβισμένο μέχρι τις 21:10 το βράδυ, όταν οι Πυροσβέστες καταφέρνουν να το απομακρύνουν.

Δείτε ακόμα:  Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη - Κατέληξε από κορονοϊό δύο μηνών βρέφος!

Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί πέντε άτομα, τρεις εργαζόμενοι στο εργοστάσιο, η μητέρα και η γιαγιά του παιδιού.

Τα ερωτήματα και οι καταγγελίες της οικογένειας

Στην οικογένεια του κοριτσιού επικρατεί οργή ενώ αρκετά είναι και τα ερωτήματα που τίθενται για την τραγωδία. Όπως καταγγέλλει η οικογένεια, δεν ήξεραν πού είναι το κουμπί που ανοίγει και κλείνει την πόρτα. «Ξαφνικά γύρω στις 9 το βράδυ και ενώ περίμενε η Πυροσβεστική το ΕΚΑΒ να παραλάβει το κοριτσάκι εμφανίστηκε κάποιος, πάτησε ένα κουμπί και άνοιξε η πόρτα, τρεις ώρες μετά», αναφέρθηκε στο Star.

Δείτε ακόμα:  Μυστήριο στην Κρήτη: Βάφτηκε κόκκινος ο Γεροπόταμος

newsbeast.gr