Νέες κυκλοφορίες από τη Key Books

Η Key Books καλωσορίζει στην εκδοτική της οικογένεια 4 νέους και ξεχωριστούς τίτλους, οι οποίοι κυκλοφορούν σήμερα Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

Λίγα λόγια για τα βιβλία:

Το νέο βιβλίο δραστηριοτήτων του Θεόδωρου Παπακώστα (aka Archaeostoryteller) Η αρχαιότητα είναι παιχνιδάκι είναι ένα συναρπαστικό και ξεκαρδιστικό ταξίδι στην ελληνική αρχαιότητα και μυθολογία για παιδία 9 έως 99 ετών. Κουίζ, παιχνίδια, γρίφοι και πολλά άλλα που θα σε κάνουν να εντυπωσιαστείς, να γελάσεις, να μάθεις και στο τέλος να καταλάβεις ότι η αρχαιότητα δεν είναι απλώς εύκολη και όμορφη, είναι παιχνιδάκι! Μπορείς να λύσεις όλο το βιβλίο; Αν είσαι παιδί, σίγουρα. Αν είσαι μεγάλος, μάλλον θα δυσκολευτείς. Αλλά η πρόκληση είναι εδώ!

Η άκρως αστεία, ενίοτε σπαρακτική, αυτοβιογραφία της Dolly Alderton έγινε παγκόσμιο bestseller και έχει μεταφραστεί σε 22 γλώσσες! Πώς είναι να μεγαλώνεις, να ενηλικιώνεσαι και στην πορεία να μαθαίνεις πώς να διαχειρίζεσαι τη φιλία, τη δουλειά, την απώλεια και την αγάπη; Όταν πρόκειται για τις δοκιμασίες και τους θριάμβους της ενηλικίωσης, η δημοσιογράφος και πρώην αρθρογράφος των Sunday Times τα έχει δει και τα έχει δοκιμάσει όλα. Στην αυτοβιογραφία της αφηγείται γλαφυρά το πώς ερωτεύτηκε, πώς βρήκε δουλειά, πώς μέθυσε, πώς την παράτησαν,

πώς συνειδητοποίησε ότι ο Ιβάν από το ψιλικατζίδικο στη γωνία μπορεί να είναι ο μόνος αξιόπιστος άντρας στη ζωή της και ότι κανείς, σε τελική ανάλυση, δεν μπορεί να συγκριθεί με τις καλύτερες φίλες της. Το Όλα Όσα Ξέρω για την Αγάπη μιλά για τα κακά ραντεβού, τις καλές φίλες και κυρίως για τη συνειδητοποίηση πως είσαι αρκετή.

Ο Wim Hof, γνωστός και ως «Ιceman», μοιράζεται τη γνώση του με τρόπο απλό και κατανοητό, ώστε ο καθένας να μπορεί να τη χρησιμοποιήσει και να δει θετικά αποτελέσματα μέσα σε λίγες μόνο ημέρες. Μέσα από σαράντα χρόνια εξέλιξης και υποστηριζόμενος από επιστήμονες σε όλο τον κόσμο, ο Hof μάς διδάσκει με τη μέθοδο του πώς να αξιοποιήσουμε το κρύο και την αναπνοή μας, ώστε να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης και τις πεποιθήσεις μας. Αρκεί να κυριαρχήσουμε με τον νου πάνω στο σώμα μας για να επιτύχουμε το μέχρι πρότινος ακατόρθωτο.

Στο βιβλίο Η αγάπη είναι επιλογή ο Ρόμπερτ Ηλίας Νατζέμυ υπογραμμίζει αυτό που πεισματικά αγνοούμε: Να αγαπάμε και να αγαπιόμαστε χωρίς όρους και να εκδηλώνουμε νοητικά και συναισθηματικά την τέλεια πνευματική αγάπη, που είναι έμφυτη στο είναι μας. Η συνήθεια, η άγνοια και ο φόβος, η προσκόλληση και η εξάρτηση από την αγάπη είναι εμπόδια. Ο συγγραφέας μάς εξηγεί τους τρόπους και τις τεχνικές αντιμετώπισής τους. Το να αγαπάμε κάποιον, τονίζει ο Νατζέμυ, σημαίνει απλώς ότι θέλουμε να ανθίσει ως φυσική, συναισθηματική, νοητική και πνευματική ύπαρξη.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.