Νέες κυκλοφορίες από την Key Books!

Σε λίγες μέρες κυκλοφορούν έξι νέοι τίτλοι της Key Books που θα αγκαλιάσουν μικροί και μεγάλοι!

Δύο δυνατά βιβλία ψυχολογίας και προσωπικής ανάπτυξης από τον Jordan B. Peterson και την Αγνή Μαριακάκη μας ανοίγουν νέους ορίζοντες προς την ευτυχία και τη γεμάτο νόημα ζωή.

Οι συμβουλές του γνωστού δισεκατομμυριούχου επενδυτή Ray Dalio και ένας οδηγός επιβίωσης στην ελληνική αγορά εργασίας μας βοηθούν να βρούμε τον δρόμο μας στην προσωπική και στην επαγγελματική μας ζωή.

Και δύο νέα παιδικά βιβλία, με εικονογραφήσεις πλούσιες σε νοήματα και συναισθήματα, μιλούν στις καρδιές των παιδιών για την αυτοεκτίμηση, την καλοσύνη και την αίσθηση του ανήκειν.

Κυκλοφορούν στις 25 Νοεμβρίου.

Πέρα από την τάξη
Σε καιρούς αστάθειας και ανασφάλειας, ο ροκ σταρ της σύγχρονης ψυχολογίας και συγγραφέας του μπεστ σέλερ 12 Κανόνες για τη Ζωή Jordan B. Peterson επιστρέφει με το νέο του βιβλίο Πέρα από την τάξη.

Ο Jordan B. Peterson παρουσιάζει άλλους 12 κανόνες που θα μας οδηγήσουν με θάρρος σε μια ζωή γεμάτη νόημα και μας υπενθυμίζει ότι τα διδάγματα της ψυχολογίας, της φιλοσοφίας και των σημαντικότερων μύθων του κόσμου αποτελούν ανεξάντλητες πηγές δύναμης για τον καθένα μας.

Σου αξίζει να ευτυχήσεις
Μέσα από προσωπικές ιστορίες, η ψυχολόγος Αγνή Μαριακάκη μας καθοδηγεί βήμα-βήμα στο να συμφιλιωθούμε με όσα δυσάρεστα βιώματα μας κρατούν καθηλωμένους στο παρελθόν.

Μας δείχνει με αμεσότητα και πρακτικά βήματα πώς μπορούμε να μετατρέψουμε τα λάθη, τις αποτυχίες και τις αρνητικές πεποιθήσεις μας σε εργαλεία και εφόδια που θα μας οδηγήσουν στην αποδοχή του εαυτού μας και στην πραγματική ευτυχία.

Αρχές
O δισεκατομμυριούχος επενδυτής και επιχειρηματίας Ray Dalio μας εμπιστεύεται τις δικές του αντισυμβατικές αρχές για την εργασία και τη ζωή. Μέσα από αυτές, από ένα συνηθισμένο παιδί μεσοαστικής οικογένειας της Νέας Υόρκης εξελίχθηκε σε έναν από τους πιο επιτυχημένους ανθρώπους της εποχής μας!

Οι αρχές αποτελούν αποδεδειγμένες στην πράξη πρακτικές συμβουλές και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τον καθένα, για να επιτύχει τους προσωπικούς του στόχους.

«Ο Steve Jobs των επενδύσεων»
–Περιοδικό τεχνολογίας CIO

Όλα είναι μάταια
Αν νιώθεις πως έχεις απογοητεύσει τον παιδικό σου εαυτό και τα όνειρα που είχε, αυτό το βιβλίο είναι για σένα.

Ο Δημήτρης Κανέλλης, ειδικός σε θέματα τεχνολογίας και κοινωνικών δικτύων, παρουσιάζει έναν οδηγό επιβίωσης στην ελληνική αγορά εργασίας με χιούμορ, ευθύτητα και πάνω απ’ όλα διάθεση να βοηθήσει νέους ανθρώπους που ψάχνουν τον δρόμο τους.

Η Ηχώ
Μέσα από την ιστορία ενός ξωτικού και τη σχέση του με την ηχώ, τα παιδιά θα γνωρίσουν τη δύναμη των λέξεων και πώς αυτές διαμορφώνουν την εικόνα που έχουν για τον εαυτό τους και τον κόσμο γύρω τους.

Συγγραφέας είναι η εκπαιδευτικός Κωνσταντίνα Ντόμπρου και εικονογράφος ο Φίλιππος Αβραμίδης (βραβείο ΕΒΓΕ 2020).

Κατάλληλο για ηλικίες 3-6 ετών.

Μια πόλη για όλους
Οι περιπέτειες ενός αξιαγάπητου σκύλου στη νέα του πόλη είναι ένας ύμνος στην καλοσύνη, στην αποδοχή της διαφορετικότητας και στην αγάπη που βρίσκεται παντού.

Η συγγραφέας και εικονογράφος Marta Altés έχει λάβει βραβεία και διακρίσεις για τα παιδικά της βιβλία, όπως Ο παππούκας μου, Είμαι ένας καλλιτέχνης και Ο Βασιλιάς Γάτος που κυκλοφορούν από εκδόσεις Key Books.

Ιδανικό βιβλίο για κάθε παιδί που αντιμετωπίζει μια νέα κατάσταση που μπορεί να του δημιουργεί συναισθήματα ανασφάλειας.

Κατάλληλο για ηλικίες 3-6 ετών.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.