Νέες κυκλοφορίες από τις εκδόσεις Key Books

Νέες κυκλοφορίες από τις εκδόσεις Key Books


Στέφανος Ξενάκης

Οι 2 μας

«Kι όταν κάτσαµε τελικά και τα είπαµε οι δυο µας, είχε πολλά να µου πει κι αυτός. Παρόµοια µε τα
δικά µου. Ένα µεγάλο παράπονο κι ένα µεγάλο γαµώτο ο υπέρτιτλος. Γιατί µου το έκανες αυτό όλα
αυτά τα χρόνια; Γιατί µε µίσησες τόσο φθονερά; Γιατί δεν κάτσαµε ποτέ να µιλήσουµε; Και γιατί
ποτέ δεν µε αποδέχτηκες; Κι εδώ µόνο µία επιλογή. Άνευ όρων αποδοχή. Ακριβώς όπως ήµουν.
Στο τώρα. Όχι στα “όταν” που ποτέ δεν ήρθαν».

Σ’ ένα τρυφερό, θαρραλέο και πολύ προσωπικό βιβλίο, ο Στέφανος Ξενάκης ανοίγει την καρδιά και
το µυαλό του, φωτίζοντας πολύπλευρα τη σηµαντικότερη σχέση της ζωής µας, αυτή µε τον εαυτό µας.

Ίσως το κοµµάτι µας που περισσότερο απ’ όλα χρειάζεται αποδοχή, είναι το δύσκολο, το βρόµικο, το σκοτεινό, αλλά και το πιο πολύτιµο.

«Δύσκολο να δηµοσιεύσω τους διαλόγους αυτούς;
Αφάνταστα πιο δύσκολο να τους κάνω.
Όµως και αφάνταστα λυτρωτικό»

Bruce Lipton

Το φαινόμενο του μήνα του μέλιτος

Διαγωνισμός!

Αγοράζοντας το βιβλίο «Το φαινόμενο του Μήνα του Μέλιτος» έως 4 Οκτωβρίου 2024, μπαίνετε στην κλήρωση για να κερδίσετε μια (1) VIP πρόσκληση αξίας 520 ευρώ, για το διήμερο σεμινάριο του Dr. Bruce Lipton που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα (12-13/10/24, Πολυχώρος Dais).

Δύο (2) τυχεροί θα κερδίσουν από μια (1) VIP πρόσκληση, μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Οκτωβρίου 2024. *

Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο του Dr. Bruce Lipton θα βρείτε στο www.leadingminds.gr

Γίνεται να ζείτε διαρκώς το Φαινόμενο του Μήνα του Μέλιτος

– μια κατάσταση ευτυχίας, πάθους και ενθουσιασμού
απόρροια μιας μεγάλης αγάπης; Ο Dr Bruce Lipton είναι ξεκάθαρος: Ναι!

Αναλογιστείτε την πιο συναρπαστική ερωτική σχέση που έχετε ζήσει – τον μεγάλο έρωτα που σας συγκλόνισε κεραυνοβόλα. Θυμηθείτε την απερίγραπτη χαρά που νιώθατε, πως σφύζατε από υγεία και ξεχειλίζατε από ενέργεια! Η ζωή ήταν τόσο όμορφη που δεν βλέπατε την ώρα να ξυπνήσετε το πρωί για να ζήσετε τον παράδεισο επί γης. Ήταν ένας Μήνας του Μέλιτος που φαινόταν πως θα κρατούσε για πάντα. Δυστυχώς, οι περισσότεροι άνθρωποι αυτόν τον Μήνα του Μέλιτος δεν τον ζούμε για πολύ. Φανταστείτε, από την άλλη, πώς θα ήταν η ζωή σας εάν είχατε τη δυνατότητα να βιώνετε αυτόν τον Μήνα του Μέλιτος διαρκώς.

Ο Dr Bruce Lipton, συγγραφέας του bestseller Η Βιολογία της Πεποίθησης, εξηγεί ότι το Φαινόμενο του Μήνα του Μέλιτος δεν είναι ένα τυχαίο ή συμπτωματικό γεγονός, αλλά προσωπική απόφαση και επιλογή του καθενός από εμάς. Αυτό το βιβλίο αποκαλύπτει πώς να κάνουμε πραγματικότητα το Φαινόμενο του Μήνα του Μέλιτος και για ποιους λόγους παύουμε να το ζούμε ή το στερούμαστε. Δίνεται η δυνατότητα στους αναγνώστες να ξαναζήσουν την εμπειρία του Μήνα του Μέλιτος, κι αυτή τη φορά για πάντα, μια προοπτική που θα ενθουσίαζε ακόμα κι έναν παραγωγό του Netflix!

Με βαθιά γνώση, ενσυναίσθηση και απλότητα, ο Λίπτον παρουσιάζει την επίδραση που ασκεί η κβαντική φυσική (καλές δονήσεις), η βιοχημεία (ερωτικά φίλτρα) και η ψυχολογία (το συνειδητό και το υποσυνείδητο) στη δημιουργία και τη διατήρηση ουσιαστικών ερωτικών σχέσεων. Η γνώση πως 50 τρισεκατομμύρια κύτταρα ζουν αρμονικά σ’ ένα υγιές ανθρώπινο σώμα μπορεί να μας πείσει και να μας εμπνεύσει ότι είναι εφικτό να δημιουργήσουμε αληθινές σχέσεις που να θυμίζουν Μήνα του Μέλιτος. Και, σε μια ευρύτερη προοπτική, σύμφωνα με τον Dr Bruce Lipton, να εκπαιδεύσουμε την ανθρωπότητα ώστε να κάνει ό,τι χρειαστεί για να θεραπεύσει τον πλανήτη μας.

 

Έγραψαν για το βιβλίο:

«Ο Bruce Lipton έγραψε το καλύτερο βιβλίο που έχω διαβάσει για την αγάπη – σε προσωπικό και πλανητικό επίπεδο. Και έχω διαβάσει κάμποσα! Διατηρώ με τον Bruce και την αγαπημένη του Μάργκαρετ στενή, προσωπική επαφή. Η σχέση τους είναι γεμάτη χαρά, φροντίδα, δημιουργικότητα και αυτό σου μεταδίδεται. Ζουν σ’ έναν παράδεισο επί της γης και το ίδιο μπορείτε να κάνετε κι εσείς».

– Joan Borysenko, PhD Βιολόγος, ψυχολόγος και συγγραφέας

 

«Το Φαινόμενο του Μήνα του Μέλιτος αποκωδικοποιεί τη μαγεία των σχέσεων έως το κυτταρικό επίπεδο και μας διδάσκει πώς να τη δημιουργούμε εμείς οι ίδιοι».

– Christiane Northrup Γιατρός και συγγραφέας

 

«Αν έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί μια συναρπαστική, καινούρια σχέση χάνει τη μαγεία και τη λάμψη της, θα θελήσετε να διαβάσετε αυτό το βιβλίο… Το Φαινόμενο του Μήνα του Μέλιτος είναι βέβαιο ότι θα επαναφέρει τη λάμψη και τη ζωντάνια στις πιο σημαντικές σχέσεις σας».

– Cheryl Richardson Συγγραφέας

 

«Υπέροχο ανάγνωσμα για όποιον θέλει να φέρει μια σχέση αγάπης στη ζωή του – ή να διατηρήσει μια ήδη υπάρχουσα».

– Gay Hendricks, PhD

 

* Όροι & Προϋποθέσεις Διαγωνισμού
Οι πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο συμμετοχής και το δώρο αποτελούν μέρος των παρόντων όρων. Οποιαδήποτε συμμετοχή δεν συμμορφώνεται προς τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις είναι άκυρη. Διοργανωτής του Διαγωνισμού είναι οι Εκδόσεις Key Books Βασ. Βουλγαροκτόνου 27, 11472, Αθήνα.
Δικαίωμα συμμετοχής στον παρόντα προωθητικό διαγωνισμό έχουν όλοι οι χρήστες internet άνω των 18 ετών, οι οποίοι διαμένουν στη Ελλάδα και την Κύπρο («Δικαιούμενοι Συμμετοχής»).
Ο Διοργανωτής έχει το δικαίωμα να επαληθεύσει την εγκυρότητα των συμμετοχών και να αποκλείσει οποιονδήποτε συμμετέχοντα επιχειρεί να παρέμβει παρανόμως στη διαδικασία συμμετοχής ή η συμμετοχή δεν είναι σύμφωνη με τους παρόντες όρους.
Για να συμμετάσχει κάποιος στον διαγωνισμό, θα πρέπει να ακολουθήσει τις αντίστοιχες οδηγίες που αναγράφονται.
Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετάσχει μόνο μια φορά.
Η διάρκεια διαγωνισμού ανακοινώνεται από το εκάστοτε μέσο στο οποίο και τρέχει ο διαγωνισμός.
Οι τυχεροί νικητές που θα κερδίσουν το δώρο θα ειδοποιηθούν με ηλεκτρονική επιστολή από τις Εκδόσεις Key Books.
Από τον διαγωνισμό εξαιρούνται όλοι οι εργαζόμενοι των Εκδόσεων Key Books καθώς και του εκάστοτε συνεργαζόμενου μέσου.
Ο διοργανωτής δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος, παράλειψης, ελαττώματος, καθυστέρησης στη λειτουργία ή τη μετάδοση των δεδομένων ή διακοπής γραμμής επικοινωνιών, provider, λογισμικού, συμφόρησης στο διαδίκτυο ή σε οποιοδήποτε διαδικτυακό τόπο ή λόγω συνδυασμού αυτών των γεγονότων.
Η επεξεργασία όλων των δεδομένων θα γίνει με βάση τις διατάξεις του ν. 2472/1997 (Νόμος περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα).
Σε περίπτωση που κάποιος τυχερός δεν επιθυμεί την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων θα εξαιρείται από τη λίστα των συμμετεχόντων για την τελική κλήρωση.
Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παραπάνω όρων και προϋποθέσεων.
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να στείλετε e-mail στο [email protected]

Bruce Springsteen

Bruce Springsteen – Born to run

«Το να γράφεις για τον εαυτό σου είναι μια βρομοδουλειά. Αλλά σε ένα έργο σαν κι αυτό, ο συγγραφέας
έχει δώσει μια υπόσχεση – να μοιραστεί με τον αναγνώστη όσα έχει στο μυαλό του. Αυτό προσπάθησα
να κάνω στις σελίδες που ακολουθούν».

Bruce Springsteen, από τις σελίδες του Born to Run

 

Ο Bruce Springsteen αφοσιώθηκε για επτά χρόνια στη συγγραφή της ιστορίας της ζωής του και προσφέρει την ίδια
ειλικρίνεια, το χιούμορ και την αυθεντικότητα που βρίσκει κανείς και στα τραγούδια του.

Περιγράφει πώς μεγάλωσε σε μια καθολική οικογένεια στο Freehold του New Jersey, μέσα στην
ποίηση, τον κίνδυνο και το σκοτάδι που πυροδότησε τη φαντασία του μέχρι τη στιγμή που περιγράφει
ως τη «Μεγάλη Έκρηξη»: όταν είδε την πρώτη εμφάνιση του Elvis Presley στην αμερικανική
τηλεόραση. Αφηγείται γλαφυρά το πάθος που είχε να γίνει μουσικός, τα πρώτα του live στα μπαρ του
Asbury Park και την άνοδο της E Street Band. Με αφοπλιστική ειλικρίνεια μοιράζεται για πρώτη φορά
τις προσωπικές του μάχες που ενέπνευσαν τις καλύτερες δουλειές του και μας δείχνει γιατί το τραγούδι
«Born to Run» αποκαλύπτει πολλά περισσότερα απ’ όσα νομίζαμε.

Το Born to Run θα είναι διαφωτιστικό για όποιον έχει απολαύσει τα τραγούδια του Bruce Springsteen,
αλλά το βιβλίο αυτό είναι κάτι μεγαλύτερο από μια αυτοβιογραφία ενός θρυλικού αστέρα της ροκ. Είναι
ένα βιβλίο για εργάτες και ονειροπόλους, για γονείς και παιδιά, για ερωτευμένους και μοναχικούς, για
καλλιτέχνες, φρικιά ή για όποιον άλλο ήθελε να βουτήξει στα νερά του ιερού ποταμού της ροκ εν ρολ.
Σπάνια ένας καλλιτέχνης έχει μοιραστεί την ιστορία του με τέτοια δύναμη και ειλικρίνεια. Όπως πολλά
από τα τραγούδια του («Thunder Road», «Badlands», «Darkness on the Edge of Town», «The River»,
«Born in the U.S.A», «The Rising», και «The Ghost of Tom Joad»), η αυτοβιογραφία του Bruce
Springsteen είναι γραμμένη με τον λυρισμό ενός μοναδικού τραγουδοποιού και τη σοφία ενός άνδρα
που έχει στοχαστεί σε βάθος τις εμπειρίες της ζωής του.

 

Έγραψαν για το βιβλίο:

«Είναι σαν να κάθεσαι δίπλα στη φωτιά και ο Springsteen να σου αφηγείται την ιστορία της ζωής του – θα
εκλιπαρείς για άλλο ένα αγαπημένο ρεφρέν».

– People

«Στο Born to Run o Bruce ρισκάρει το μυθικό του εκτόπισμα, αλλά αναδύεται πιο ουσιαστικός, πιο
αξιοθαύμαστος. Τώρα ο κ. Springsteen δεν είναι απλώς ένας αστέρας. Είναι ένας άντρας –ένας γιος, ένας
σύζυγος, ένας πατέρας και ένας φίλος– και είναι πρόθυμος να μοιραστεί όλα όσα έχει μάθει».

– Wall Street Journal

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.