Νέες κυκλοφορίες από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

Στο κλείσιμο του Φεβρουαρίου, έρχεται ο κορυφαίος τίτλος του 2021, σύμφωνα με τα έντυπα Financial Times, Newsweek, The Telegraph, Publisher’s Weekly, Time, The Washington Post. Ο μεγάλος Τζόναθαν Φράνζεν επιστρέφει με τα ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΑ, το καλύτερο μυθιστόρημά του μέχρι σήμερα – ένα συγκινητικό έπος για την αγάπη, την πίστη και την αναζήτηση της ελευθερίας σε μετάφραση – επίμετρο του Γιώργου-Ίκαρου Μπαμπασάκη.

Στην Ελληνική Λογοτεχνία, η εξαίρετη πένα της Ελένης Κ. Τσαμαδού συγγράφει τις ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ, διηγήματα όπου πρωταγωνιστούν σημαντικές ιστορικές προσωπικότητες και… γάτες.

Στην κατηγορία των Γενικών Γνώσεων καλωσορίζουμε μια εκλαϊκευμένη σειρά βιβλίων με σύντομες ιστορίες διακεκριμένων ειδικών για σχεδόν… τα πάντα. Συγκεκριμένα, το ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ –τίτλος που έχει χαρακτηριστεί από τους New York Times ως ένα από τα δέκα καλύτερα βιβλία του 2020– σε μετάφραση του Ανδρέα Παππά, ενώ ο δεύτερος τίτλος της σειράς είναι το ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ, μια σύντομη ιστορία του σπιτιού μας, της Γης, και των οργανισμών που εξαπλώθηκαν στην επιφάνειά της, σε μετάφραση του Μιχάλη Μακρόπουλου.

Στο παιδικό εκδοτικό έρχεται νέος τίτλος στην μπεστ σέλερ σειρά-φαινόμενο ΒΡΕΣ ΜΕ!, η οποία έχει συμπληρώσει 10 χρόνια! Αυτή τη φορά τα παιδιά θα βρουν ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ μαζί με πολλές εκπλήξεις πίσω από κάθε σελίδα. Στην κατηγορία των εικονογραφημένων από σκληρό χαρτόνι για μικρά παιδιά ξεχωρίζει επίσης ο τίτλος ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ-ΑΠΑΙΣΙΑ ΜΕΡΑ με 2 ιστορίες σε 1 – αρκεί να αναποδογυρίσει κανείς το βιβλίο και να το διαβάσει κι από την άλλη πλευρά!

Ακόμα, η σειρά ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΜΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΙ αποτελείται από δύο όμορφα κουτιά με έξι βιβλιαράκια μέσα στο καθένα, που περιλαμβάνουν βασικές έννοιες και αντικείμενα από τον κόσμο του μωρού, καθώς και αγαπημένα ζωάκια.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.