Νέες «βόμβες» Γκιώνη: Κύπριοι πολιτικοί εμπλέκονται στο κύκλωμα μαστροπείας

«Είμαστε πολύ κοντά να πιάσουμε επ’ αυτοφώρω τους εγκληματίες»!

Η εμπλοκή της Κύπρου φαίνεται να είναι ιδιαίτερα σοβαρή στο κύκλωμα μαστροπείας και εκμετάλλευσης γυναικών και ανηλίκων, ο ιστός του οποίου άρχισε να «ξετυλίγεται» μετά την καταγγελία βιασμού της Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τον ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη, ο οποίος αποκάλυψε την υπόθεση, έχουν συγκεντρωθεί ονόματα στην ερεύνα του για άτομα που εμπλέκονται σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.

«Υπάρχει άνθρωπος που εμπλέκεται σε σκάνδαλο του Al Jazeera ο οποίος συγκαλύφθηκε», είπε στο κυπριακό SigmaLive και συμπλήρωσε ότι υπάρχουν γραφεία πορνογραφικής εταιρείας στην Κύπρο που συνδέονται με το Ντουμπάι και γνωστά άτομα ήρθαν σε επαφή με ανήλικα.

Δείτε ακόμα:  Μακελειό με 10 νεκρούς σε σούπερ μάρκετ (φωτό & βίντεο)

«Είμαστε πολύ κοντά να πιάσουμε επ’ αυτοφώρω τους εγκληματίες», τόνισε, ενώ μίλησε για την ύπαρξη μιας οικογένειας στην Κύπρο «η οποία είναι η ίδια με γνωστή οικογένεια στην Ελλάδα και έχουν δικούς τους ανθρώπους στο πολιτικό σύστημα. Υπάρχουν κοπέλες οι οποίες έχουν στοιχεία και σιγά-σιγά δίνουν τα στοιχεία..».

Και πρόσθεσε: «Υπάρχουν και εμπλεκόμενοι επιχειρηματίες στο κύκλωμα. Είναι ένας τεράστιος ιός που εξαπλώνεται και πάει παντού. Δημοσιογράφοι που δίνουν στοιχεία. Άτομα γνωστά στην κυπριακή κοινωνία εμπλέκονται στην παιδική πορνογραφία. Ο κόσμος της Κύπρου με στηρίζει και φοβάται για όλα αυτά. Οι Κύπριοι πολίτες δεν θέλουν τη διαφθορά στη χώρα τους».

Δείτε ακόμα:  ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Έρχεται νέο πρόγραμμα δρομολογίων με πλήρη αναδιάρθρωση – Πότε κάνει πρεμιέρα το γρήγορο τρένο «βέλος»

Αποκάλυψε ακόμα ότι έχει οπτικό υλικό για διακίνηση όπλων και ναρκωτικών και πως θα στείλε το υλικό του στις Αρχές: «Μέσα στη μέρα θα στείλω τα στοιχεία στις Κυπριακές αρχές. Είμαι διαθέσιμος να ταξιδέψω στην Κύπρο για να καταθέσω. Τα ονόματα από την Κύπρο είναι συγκεκριμένα, σταθερά και επαναλαμβανόμενα… Έχω καταγεγραμμένα τρία, που αφορούν διάφορους χώρους της Κύπρου».

Την εμπλοκή Κύπριων πολιτικών στο κύκλωμα, επιβεβαίωσε από την πλευρά του και ο δικηγόρος και νομικός σύμβουλος στην υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα, Νίκος Διαλυνάς.

Δείτε ακόμα:  Είκοσι γυναίκες κατηγορούν γνωστό δημοσιογράφο για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!

Αποκάλυψε ότι γίνεται έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα και σύμφωνα με πληροφορίες εμπλέκονται και Κύπριοι πολιτικοί. «Έχω στοιχεία για το κύκλωμα και θα τα δώσω στις αρχές», επεσήμανε ο κ.Διαλυνάς.

newsbreak.gr