Νεϊμάρ: Nέα εξέλιξη στην υπόθεση με τις καταγγελίες για βιασμό -Βίντεο ντοκουμέντο από το δωμάτιο του ξενοδοχείου

Eνα 26χρονο μοντέλο από τη Βραζιλία έχει κάνει καταγγελία στις αστυνομικές αρχές υποστηρίζοντας ότι υπήρξε θύμα σεξουαλικής επίθεσης από τον Νεϊμάρ σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Παρίσι.

Πρόκειται για ένα 26χρονο μοντέλο ονόματι Ναγίλα Τριντάντε Μέντες Σόουζα, η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει μια εντολή έξωσης, επειδή χρωστάει 26.712 ρεάις (6.152 ευρώ) σε καθυστερημένα ενοίκια, έχοντας ακόμα ανοιχτές δύο δικαστικές υποθέσεις για (άλλα) χρέη.

Η γυναίκα είναι έξαλλη με την στάση του Νεϊμάρ, ο οποίος υποστήριξε ότι έπεσε θύμα εκβιασμού («ήταν μια παγίδα και έπεσα μέσα» είπε σχετικά), σε ένα βίντεο επτά λεπτών, όπου δημοσίευσε όλες τις διαδικτυακές συζητήσεις του με την γυναίκα, καθώς και τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες που του έστελνε (κρύβοντας, βεβαίως, το πρόσωπό της).

Ο Νεϊμάρ αρνείται τον βιασμό και ισχυρίζεται ότι το σεξ ήταν συναινετικό. Η γυναίκα λέει πως ζήτησε από τον ποδοσφαιριστή να φορέσει προφυλακτικό, αυτός αρνήθηκε και την κακοποίησε. Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ένα βίντεο με τον Νεϊμάρ και τη γυναίκα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Η γυναίκα είναι αυτή που φαίνεται να κινείται απειλητικά προς τον Βραζιλιάνο, ο οποίος αμύνεται χρησιμοποιώντας τα πόδια του. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ υπάρχουν και άλλα βίντεο που δεν αποκλείεται να αποδείξουν ποιος από τους δύο έχει δίκιο.

«Ήταν επίθεση μαζί με βιασμό. Ήταν εντελώς διαφορετικός από αυτόν που γνώρισα στα μηνύματα, ήταν επιθετικός. Όταν αποφάσισα να είμαι μαζί του, είπα ότι θα προσπαθήσω να διαχειριστώ την κατάσταση. Ύστερα από μερικά φιλιά και αγκαλιές, άρχισε να με χτυπάει. Άρχισε να μη πληγώνει πολύ, του ζήτησα να σταματήσει επειδή πονούσα» είπε το μοντέλο σε συνέντευξη στη βραζιλιάνικη τηλεόραση.

ethnos.gr

Διαβάστε επίσης