Νεκρά παιδιά: Σφραγίζεται το σπίτι της οικογένειας Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη – Στην ανακρίτρια θα παραδοθεί η τσάντα της Τζωρτζίνας

Σφραγίζεται εντός της ημέρας στο σπίτι της οικογένειας, στο οποίο το Σαββατοκύριακο μπήκαν -χωρίς άδεια- οι δικηγόροι συγγενών της σπιτονοικοκυράς. Αντιδράσεις για την “εισβολή” των δικηγόρων υπήρξαν και από την πλευρά του ζευγαριού.

Με απόφαση του Ειρηνοδικείου, απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα για την παραχώρηση των κλειδιών του σπιτιού στους συγγενείς της σπιτονοικοκυράς. Το σπίτι της οικογένειας θα σφραγιστεί, παρουσία της αστυνομίας και συμβαολαιογράφου.

Αnτιδράσεις υπήρξαν από την πλευρά της κατηγορούμενης και του συζύγου της για την είσοδο στο σπίτι των δικηγόρων συγγενών της σπιτονοικοκυράς. Για την υπόθεση κατατέθηκαν μηνύσεις ενώ η οικογένεια κάνει λόγο για “εσβολή και αρπαγή αντικειμένων”.

Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Πάτρας ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς, θα καταθέσει αίτηση αποσφράγισης του σπιτιού, καθώς όπως επισημαίνει ο κ. Λέων εισήλθε νόμιμα στο ακίνητο.

Μάλιστα -όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου που έχει αναλάβει την νομική υποστήριξη των συγγενών της σπιτονοικοκυράς- η κεντρική πόρτα της εισόδου του ακινήτου ήταν ανοικτή, παραβιασμένη και υπήρχαν εκατοντάδες λογαριασμοί στο πάτωμα. Συνεχίζοντας στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας, η είσοδος του οροφοδιαμερίσματος ήταν επίσης ανοικτή και επικρατούσαν εικόνες λεηλασίας, με σπασμένη την κλειδαριά του διαμερίσματος ενώ εντός υπήρχαν κούτες με παιχνίδια και μια σχολική τσάντα, η οποία ανήκε στην 9χρονη.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, θα παραδώσουν στις 12:30 το μεσημέρι τη σχολική τσάντα «στην 18η ανακρίτρια, η οποία και είναι η μοναδική αρμόδια για την έρευνα και όχι στους συγγενείς της κατηγορουμένης, καθώς είναι αποδεικτικό μέσο το οποίο μόνο στην έχουσα απόλυτη εξουσία και διενεργούσα ανακρίτρια παραδίδεται και όχι στους συγγενείς της κατηγορουμένης». Ωστόσο όπως αναφέρει ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ Ηλίας Κούκος, τη σχολική τσάντα θα την παραδώσουν αύριο στις 9 το πρωί στην ανακρίτρια.

Επίσης, σημειώνουν ότι «η μήνυση για κλοπή της τσάντας από τους συγγενείς είναι νόμω και ουσία αβάσιμη χαρακτηριζόμενη ως νομική αστειότητα και παταγώδη αποτυχία των νομικών παραστατών τους. Θα προσφύγουμε με εγκλήσεις για συκοφαντική δυσφήμιση, ψευδή καταμήνυση και ψευδορκία εναντίον της οικογένειας Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου και οποιουδήποτε άλλου παρεμποδίζει το έργο μας ως συνηγόρων των συγγενών της αείμνηστης Κούτρα Ευγ. Θεοδωροπούλου».

ertnews.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.