Νεκρή 18χρονη σε νοσοκομείο – Άγνωστα τα αίτια του θανάτου της

Νεκρή είναι μια 18χρονη στον Βόλο με τον θάνατό της να παραμένει άλυτος γρίφος. Οι γιατροί επί τέσσερις μέρες έδιναν μάχη επί τέσσερις μέρες για να γίνει καλά η 18χρονη, που παρουσίασε πολυοργανική ανεπάρκεια, χωρίς μέχρι αυτή τη στιγμή να έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι. Οι γιατροί περιμένουν τη νεκροψία – νεκροτομή, που θα διενεργήσει ιατροδικαστής.

Έπειτα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Βόλου, η 18χρονη από τον Αλμυρό που διακομίστηκε σε κώμα στο Αχιλλοπούλειο, άφησε την τελευταία της πνοή το πρωί της Κυριακής με την τραγική είδηση να βυθίζει στο πένθος τους στενούς συγγενείς της.

Η πολυοργανική ανεπάρκεια που παρουσίασε από το πρώτο 24ωρο νοσηλείας ήταν μη αναστρέψιμη. Για τους γιατρούς η αιτία που την οδήγησε στην πολυοργανική ανεπάρκεια και στο θάνατο, παραμένει άγνωστη και το μόνο βέβαιο είναι πως δεν οφείλεται σε μηνιγγίτιδα γιατί ο συγκεκριμένος κύκλος εξετάσεων ολοκληρώθηκε το Σάββατο, 20 Αυγούστου. Στο παιδί θα γίνει νεκροψία για να διαπιστωθούν τα αίτια.

Η 18χρονη από τον Αλμυρό διακομίστηκε πριν τέσσερις ημέρες σε κατάσταση καταπληξίας στο νοσοκομείο του Βόλου. Η καταπληξία είχε ως αποτέλεσμα την ανεπάρκεια πολλαπλών οργανικών συστημάτων και οι γιατροί ακόμα δεν έχουν εντοπίσει την αιτία της κατάρρευσης του οργανισμού της.

Σύμφωνα με το gegonota.news, οι γονείς δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως ένας υψηλός πυρετός οδήγησε το παιδί τους στη μηχανική υποστήριξη και ζούσαν έξω από τη Μονάδα. Συζητούσαν συνέχεια με τους γιατρούς, που τους επέτρεπαν την επαφή με το παιδί. Γονείς και γιατροί αναμένουν την νεκροψία για να φωτιστούν τα αίτια του θανάτου.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.