Νέος επικεφαλής της Οικονομικής Εισαγγελίας ο Παναγιώτης Καψιμάλης

Ο Εισαγγελέας κ. Καψιμάλης, που μέχρι σήμερα ήταν το δεξί χέρι και Αναπληρωτής του απερχόμενου – λόγω προαγωγής – πρώην επικεφαλής της Οικονομικής Εισαγγελίας Χρήστου Μπαρδάκη, πήρε το χρίσμα από το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου, που όρισε τη νέα σύνθεση της νευραλγικής Εισαγγελίας.

Ο κ. Καψιμάλης είναι ο Εισαγγελέας, που είχε θέσει στο Αρχείο τη δικογραφία για εμπλοκή στην υπόθεση της Novartis του πρωην Υπουργού Ανάπτυξης και σημερινού Υπουργού Εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη, καθώς επίσης και για την εμπλοκή στην ίδια υπόθεση του πρώην Επιτρόπου της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Η επιλογή Καψιμάλη έγινε από το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο με τη συμμετοχή της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Γεωργίας Αδειλίνη και της Προέδρου του Ανώτατου Δικαστηρίου Ιωάννας Κλάπα.

Το ΑΔΣ επέλεξε επίσης ως τακτικό μέλος την εισαγγελέα Παναγιώτα Φάκου, που μέχρι σήμερα ήταν Αναπληρωματικό μέλος στην Εισαγγελία Οικονομικού Εγκλήματος, καθώς και ως επίκουρους τους Κωνσταντίνο Σπηλιόπουλο και Μαρία Παπαδοπούλου για την Αθήνα, και τις Όλγα Ζαφειρίδου και Δήμητρα Τσιαρδιακλή για τη Θεσσαλονίκη.

ieidiseis.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.