Νέος ιδιοκτήτης σπιτιού Ρούλας Πισπιρίγκου: «Εδώ και 40 μέρες δεν μπορώ να ηρεμήσω»

Βρήκε το σπίτι από αγγελία στην Ιταλία

Ο Θεοχάρης Μαρκούλης είναι ο νέος ιδιοκτήτης του σπιτιού της Ρούλας Πισπιρίγκου, στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών του Νέου Δρόμου στην Πάτρα.

Ο άνθρωπος που αγόρασε το σπίτι της 33χρονης που κατηγορείται για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, και δεν αποκλείεται να κατηγορηθεί και για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, μιλάει για πρώτη φορά στην τηλεόραση.

Όπως λέει ο ίδιος, η αρχική τιμή του ακινήτου ήταν στα 30.000 ευρώ, όμως ύστερα από αντιπροσφορά που έγινε, ύψους 40.000 ευρώ, η τιμή ανέβηκε και τελικά το ποσό «κλείδωσε» στα 33.000 ευρώ, εξήγησε μιλώντας στο LiveNews.

«Ζω 25 χρόνια στην Πάρμα της Ιταλίας. Είχα σύντροφο Ιταλίδα και έψαχνα να βρω ένα σπίτι μέσω Internet, πήρα κάποιον μεσίτη, του είπα το τι ακριβώς ζητάω, μου έδειξε ένα σπίτι στις εργατικές κατοικίες, που το σημαδεύουν εδώ και 40 ημέρες οι δημοσιογράφοι και δεν με αφήνουν να βρω την ησυχία μου, γιατί έχασα και την σύντροφό μου… Μου έδειξε ένα σπίτι, του είπα ότι δεν θέλω σε εργατική πολυκατοικία, να βρούμε κάτι άλλο. Μου έστειλε ένα βίντεο δύο λεπτών και άλλαξα γνώμη. Του είπα ότι θέλω να το κλείσουμε το σπίτι, να δώσω προκαταβολή» περιέγραψε ο νέος ιδιοκτήτης και πρόσθεσε ότι όταν είδε το όνομα της μητέρας της 33χρονης, επικοινώνησε με τον δικηγόρο του:

«Είδα το όνομα Ελένη Λεγάτου και κάτι μου θύμιζε. Κάλεσα τον δικηγόρο μου στην Πάτρα και μου είπε ότι το σπίτι δεν έχει σχέση με την Πισπιρίγκου. Με έπεισε, βέβαια στενοχωρήθηκα στην αρχή», δήλωσε.

Όπως περιγράφει, από την ημέρα που το σπίτι πέρασε στην ιδιοκτησία του, δεν έχει καταφέρει να ηρεμήσει, καθώς οι δημοσιογράφοι τον κυνηγούν όλη τη μέρα: «Κάθε μέρα οι δημοσιογράφοι ήταν από κάτω. Έχω 40 ημέρες που δεν έχω ηρεμήσει» περιέγραψε και μάλιστα λύγισε στην κάμερα, αφού ο άνθρωπος έχει χάσει την σύντροφό του και βρίσκεται σε πένθος.

 

newsbreak.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.