Νέος Βουτζάς: Τιμήθηκαν οι εθελοντές της πυροφύλαξης (φωτό)

Χθες βράδυ τιμήσαμε τους εθελοντές της πυροφύλαξης, στο Νέο Πυροφυλάκιο του Ν. Βουτζά «Γιάννης Δαμιανόγλου»!!

Όσους, δηλαδή, έδωσαν, αυτό το καλοκαίρι, τη ψυχή τους και το χρόνο τους, για να προστατεύσουν την πολύπαθη περιοχή μας. Κι ήταν όλοι εκεί! Για να γνωριστούμε, να συζητήσουμε και να απονείμουμε την «κούπα του εθελοντή» σε όσους ξεχώρισαν!!

Οι εθελοντές από τις αρχές Αυγούστου, ως τις 15 Σεπτεμβρίου 2021, σε 24ωρη λειτουργία του Πυροφυλακίου, έκαναν περισσότερες από 250 δίωρες βάρδιες, δηλαδή 500 ώρες! Το ίδιο διάστημα, 368 ώρες είχε φύλαξη ο Δήμος Μαραθώνα και ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κ. Δήμαρχο Στέργιο Τσίρκα, ενώ περίπου 200 ώρες φύλαξης είχαν οι εταιρείες security, Easy Watch και G4S.

Συγκεκριμένα, η οικολογική – από πλευράς συνδυασμού χρωμάτων τουλάχιστον-«κούπα του εθελοντή» που επιμελήθηκε η Τίνα Κολλάρου, δόθηκε, στις εξής κατηγορίες εθελοντών:

Σε 3 γυναίκες που έκαναν τις περισσότερες ώρες.

Στις
1. Ζωή Μπαμπανιώτη
2. Μάτα Κτώρου και
3. Θάλεια Καλογεροπούλου

Σε 3 άνδρες που έκαναν επίσης τις περισσότερες βάρδιες.

Στους
1. Γιώργο Καίρη
2. Κώστα Γρηγορίου
3. Λευτέρη Ελευθεράκη

Σε εθελοντές που έκαναν πολύ δύσκολες βάρδιες. Συγκεκριμένα:

Για τη βάρδια 24:00-02:00,

Στην Κάλλι Αναγνώστου, μετά συζύγου, Φάνη και μαζί τους, σταθερά, σε κάθε βάρδια, οι αξιαγάπητες αδερφές Μαρία και Ελευθερία Τσακυργιάννη.

Για τη βάρδια 06:00-08:00

Πρωινός τύπος αποδείχθηκε ο φίλος Πολιτικός Μηχανικός, από τη Ν. Μάκρη, ο κ. Κώστας Μπούτσικος.

Στη βάρδια. 24:00-06:00

τη λεγόμενη και «γερμανικό νούμερο» διέπρεψε ο Βασίλης Παρασκευόπουλος, μαζί με τον σκύλο του!!

Στην ίδια ολονύκτια βάρδια ξεχωρίζουν και οι 2 εταιρίες σεκιούριτι Easy Watch και G4S Ευχαριστούμε πολύ τους ιδιοκτήτες τους κ. Σπύρο Σπυριδάκη και Α. Μελαδάκη, για την προσφορά τους και ευχόμαστε να συνεχιστεί.

Το βραβείο άψογης συνεργασίας με την ευχή να συνεχιστεί απονεμήθηκε στο ΠΥΣΕΘ και στον διοικητή του Κυριάκο Δαμιανόγλου . Την κούπα παρέλαβε, εκ μέρους του, ο κ. Νείλος Μποϋλές

Βραβείο συνεργασίας, από την πρόεδρο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ν. Βουτζά κ. Έμυ Κροκίδη, για την εξαιρετική συνεργασία τους, απονεμήθηκε στην πρόεδρο του Εξωραϊστικού Συλλόγου ΜΑΤΙ, κ. Τίνα Κολλάρου, η οποία εκτός από την άμεση ανταπόκριση και τις πολλές ώρες βάρδιας, επιμελήθηκε και τον χάρτη με τις περιοχές για να προσανατολιζόμαστε σωστότερα.

Το βραβείο του εθελοντή καινοτόμου κέρδισε ο φίλος Μανώλης Χατζηχρίστος, ο οποίος, ως εκπρόσωπος του Εξωραϊστικού Συλλόγου ΜΑΤΙ, δημιούργησε την καταπληκτική εφαρμογή για τις βάρδιες, που αποδείχθηκε πολύτιμη και εξαιρετικά αποτελεσματική.

Τέλος το βραβείο πυροφύλαξης της περιοχής τα τελευταία 23 χρόνια και συμβολής στις περιπολίες, στο σβήσιμο μικρών εστιών και στη δενδροφύτευση, απονεμήθηκε στον κ. Κώστα Στράμπι.

Για ακόμη μια φορά ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους βοήθησαν αρχίζοντας από τους ΑΧΕΠΑ Γερμανίας και καταλήγοντας στα τυροπιτάκια προσφορά της κ. Μαίρης Παρασκευοπούλου, ιδιοκτήτριας του ΑΡΤΙΟΝ αλλα και στα ποτά, προσφορά του Μινι Μαρκετ της Α Εισόδου STOP AND SHOP και του ιδιοκτήτη του κ. Νίκου Κιρίκου. Ευχαριστούμε και τον ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ν. ΒΟΥΤΖΑ “Η ΠΡΟΟΔΟΣ”, πάντα κοντά μας με κάθε τρόπο με κοινή πορεία και επιτεύγματα!

Να είμαστε όλοι καλά και να είμαστε χρήσιμοι! Δηλαδή εθελοντές!!

Έμυ Κροκίδη

Πρόεδρος Εξωραϊστικού Συλλόγου Νέου Βουτζά “Η Πρόοδος”

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.