NFL: Μπέλιτσικ και Νιούτον δίνουν ελπίδα στο θαύμα!

Αναλύει & προτείνει ο Λάμπρος Γκαραγκάνης

Αξιολογήσεις για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές και κριτικές παικτών στο bookmakers.gr

«Επί τοις παρούσι τον βίον διάπλεκε». Κανόνιζε τη ζωή σου με βάση τις τρέχουσες συνθήκες. Το αρχαιοελληνικό ρητό, ενδεχομένως, ο Μπιλ Μπέλιτσικ να μην το γνωρίζει. Ωστόσο ο πολυνίκης προπονητής των Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς το εφάρμοσε στο έπακρον, όταν κλήθηκε να καλύψει το κενό του Τομ Μπρέιντι. Ο 42χρονος quarterback δεν το βάζει κάτω και αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στους Τάμπα Μπέι Μπακανίερς. Το μυαλό του σπουδαίου Μπέλιτσικ στο γήπεδο, δηλαδή, ο κινητήριος μοχλός των 6 τίτλων Super Bowl έπρεπε να αντικατασταθεί. Δεν είναι εύκολα πράγματα αυτά, ωστόσο ο δαιμόνιος head coach αποφάσισε να προβεί σε μία πράξη που άλλες ομάδες της National Football League σκέφτηκαν μα δίστασαν!

Δείτε ακόμα:  Στοίχημα: Δυάδα διπλασιασμού από Ελλάδα και Ισπανία

Ο Καμ Νιούτον, στα 31 του (11 χρόνια μικρότερος του Μπρέιντι και αυτό έχει τη σημασία του), μετά από 8 χρόνια στους Καρολάινα Πάνθερς βρίσκει καταφύγιο να σώσει την καριέρα του στην πιο επιτυχημένη ομάδα των τελευταίων δεκαετιών στο αμερικάνικο ποδόσφαιρο. Σε μία σχέση δούναι και λαβείν, στην οποία ο ίδιος θα δώσει ό,τι του έχει απομείνει για να μείνει στην ιστορία του σπορ και η Νιου Ίνγκλαντ τη φανέλα και το σπουδαίο προπονητικό επιτελείο να τον αξιοποιήσει γεμίζοντας, ταυτόχρονα, σε μία θέση που δύσκολα καλύπτεται μετά το σοκ της φυγής του Μπρέιντι. Το συμβόλαιο 1 έτους αντί 7.5 εκατ. δολαρίων αποτελεί ελάχιστο ρίσκο για τους Πάτριοτς, οι οποίοι επιθυμούν την επιστροφή στους τίτλους παρά την αλλαγή δεδομένων.

Δείτε ακόμα:  Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος διέκοψε τη δωρεά στην Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας μετά τις καταγγελίες Μπεκατώρου

Ο ΜΠΕΛΙΤΣΙΚ ΤΑΡΑΞΕ ΤΑ ΝΕΡΑ

Η χρησιμότητα της κίνησης του προπονητή των Πάτριοτς θα αργήσει να φανεί, ενδεχομένως και να μην κριθεί ποτέ ως οφθαλμοφανής. Το Πρωτάθλημα αρχίζει τον Σεπτέμβριο, η χρονιά θα είναι μεγάλη, πολλά δεδομένα θα διαφοροποιηθούν έως τότε. Άπαντες, στις Ηνωμένες Πολιτείες, αυτή τη στιγμή σίγουρα σκέφτονται γιατί ο 68χρονος mastermind προέβη σε αυτήν την κίνηση. Χαμηλό κόστος, υψηλή προοπτική αν πετύχει, προβληματισμός στους αντιπάλους της Νιου Ίνγκλαντ που δεν ρίσκαραν. Ο Καμ Νιούτον περιβάλλεται από μία σειρά ερωτηματικών. Δεν παύει, όμως, να είναι ο MVP του 2015. Δεν μπόρεσε να πάρει τον τίτλο στον τελικό του Super Bowl από τους σπουδαίους, τότε, Ντένβερ Μπρόνκος. Αυτό δεν σημαίνει κάτι…

Δείτε ακόμα:  Νίκος Κακλαμανάκης: Είμαστε όλοι αποφασισμένοι να πάμε μέχρι το τέλος

Διαβάστε την συνέχεια του αφιερώματος στο Foxbet.gr