Νίκη στο φινάλε η Μαρκό, 1-0 τη Μάχη Μαραθώνα!

Αν και έπαιζε με παίκτη λιγότερο για ένα τέταρτο, λόγω του τραυματισμού του Πόποβιτς και ότι είχαν συμπληρωθεί οι αλλαγές της, η Μαρκό κατάφερε στο τέλος να νικήσει τη Μάχη Μαραθώνα και να βρεθεί και αυτή στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Αστέρα και τον Θησέα.

Το ματς δεν είχε πολλές φάσεις, κυρίως κάποια σουτ από πλευράς γηπεδούχων και κάποιες αντεπιθέσεις από πλευράς φιλοξενούμενων, με τη Μαρκό να φτάνει στη νίκη στο φινάλε!

Ο Καλιαμπάκας κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο ίδιος και νίκησε τον Παππά, στο 92’ με το 1-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Όπως προαναφέραμε η Μαρκό αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 77’ λόγω του τραυματισμού του Πόποβιτς, καθώς είχαν συμπληρωθεί οι αλλαγές.

Διαιτήτευσαν οι Κορωνιάς, Μπουξμπάουμ, Σπυρόπουλος.

ΜΑΡΚΟ (Γ. Μαγγίνας): Κακαγιάς, Γκριμέκης (72’ Νταής), Μανωλιάς, Λαλάι (46’ Καλιαμπάκας), Δημητρακόπουλος, Σόφης, Βαζέχα (72’ Χοτζάι), Πόποβιτς, Πλιάγκας (72’ Μπαμίχας), Σαντριάς, Ζαραδούκας.

ΜΑΧΗ ΜΑΡ. (Α. Σιδεράς): Παππάς, Καχόπουλος, Φλώρος, Βούσουλας, Αχμέντ, (93’ Τσέλα), Καραλής, Τζήμας, Νταής, Δημγκιόκα, Βάσος (61’ Σένε Α.), Σελαμάι.

Πηγή: epsanastisentra.blogspot.com

Φωτογραφία: Γήπεδα Ανατολικής Αττικής (Αργύρης Πουλάκης)

Διαβάστε επίσης