Νίκος Κοκλώνης: «Έβγαζα πέντε εκατομμύρια τη μέρα αλλά τώρα περνάω πιο καλά»

Για όλους και για όλα μίλησε ο Νίκος Κοκλώνης στην εκπομπή «Louis Night Show» και τον Λούη Πατσαλίδη στην οποία βρέθηκε καλεσμένος.

Ο γνωστός παρουσιαστής θυμήθηκε την περίοδο που έβγαζε 5.000.000 ευρώ τη μέρα ενώ περιέγραψε το παρασκήνιο της συνάντησης της Άννας Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή στο σπίτι του.

«Μπορώ να κάτσω με μια μπαγκέτα με τους φίλους μου στην παραλία και να περάσω τέλεια, μπορώ να πάω και να χαλάσω και το βρακί μου άμα δεν έχω λεφτά στο καλύτερο εστιατόριο ή club. Έβγαζα 5 εκατομμύρια ευρώ τη μέρα, αλλά ο Νίκος σήμερα είναι καλύτερος από τον Νίκο τότε. Δηλαδή, εγώ περνάω πιο καλά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης.

Δείτε ακόμα:  Ο Νίκος Κοκλώνης απαντά στην Ελένη Δήμου: «Ακόμα κι αν από τις 20 μακιγιέζ σε έβαφε η μία»

Αναφερόμενος στην ένωση της Άννας Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή ο Νίκος Κοκλώνης είπε: «Ενώ είχα πει χιλιάδες φορές στην Άννα Βίσση και την Δέσποινα Βανδή να κάνουμε αυτό στο J2US, κάποια στιγμή μου λέει η Άννα «Γιατί όχι»; Λέω “πλάκα κάνει”.

Κι έρχονται σπίτι μου πέντε μέρες πριν από την εκπομπή η Άννα και η Δέσποινα. Έρχεται πρώτα η Δέσποινα, μπαίνει μέσα η Άννα και λέω «Τώρα Θεέ μου πώς θα το διαχειριστώ»; Ανοίγει την πόρτα, κοιτάει, χαμογελάει και λέει η Άννα: «Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη». Κάθονται και 20 λεπτά μετά καμία σημασία σε μένα».

Δείτε ακόμα:  Τζούλια Αλεξανδράτου: «Έχω πάρει 30.000 ευρώ για ένα βράδυ - 10 λεπτά δηλαδή»! (φώτο)

tlife.gr