Νίκος Μουτσινάς: Η ανάρτηση μετά την εξομολόγηση για την σεξουαλική του ταυτότητα

Μια μακροσκελή ανάρτηση έκανε στο Instagram ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος πρόσφατα μίλησε ανοιχτά σε συνέντευξη που παραχώρησε για την σεξουαλικότητά του και την ομοφυλοφιλία.

Σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό Instagram προχώρησε ο Νίκος Μουτσινάς, μετά την προσωπική εξομολόγησή του σχετικά με την σεξουαλική του ταυτότητα και την ομοφυλοφιλία.

Ο γνωστός παρουσιαστής μοιράστηκε το εξώφυλλο του περιοδικού Antivirus, στο οποίο μίλησε για το coming out του, για τις σχέσεις που έχει συνάψει με άνδρες και γυναίκες, για τις πρώτες του ερωτικές εμπειρίες, αλλά και για την αντίδραση της μητέρας του, όταν της μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του, ενώ συνόδευσε την φωτογραφία με το παρακάτω κείμενο.

Η ανάρτηση του Νίκου Μουτσινά

“Θα μπορούσα να γράψω ένα μεγάλο κείμενο σχετικά με τα κομμάτια της ζωής μου που μοιράστηκα μαζί σας.

Αλλά είναι πολύ ξεκάθαρα στην κουβέντα που έκανα στο antivirus.

Οπότε θα πω αυτό που έχω μάθει μέσα από δουλειά που κάνω (ακόμα).

Το σημαντικοτερότερο όλων είναι να αποδεχτούμε εμείς τον εαυτό μας. Δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται, δεν μιλάω για τα χαριτωμένα και αγαπητά σε άλλους χαρακτηριστικά μας, μιλάω για την αποδοχή 100% της προσωπικότητας μας και των ιδιοτήτων που έχουμε.

Αγαπάω τον εαυτό μου (για εμένα) σημαίνει να μην μπορεί κανείς και τίποτα να με βάλει σε δεύτερες και τρίτες σκέψεις σχετικά με το τι κάνω, ποιος είμαι και πώς θέλω να προχωρήσω στο «παιχνίδι» της ζωής..

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά..

Είμαι ο Νικόλαος και είμαι άνθρωπος..

Ps: Νικολάκη, να ξέρεις ότι θα έρθει η στιγμή που δεν θα σε ενοχλεί το bullying από τα υπόλοιπα παιδάκια( σε οποία ηλικία και να βρίσκονται)

Ps 2: Τελικά είναι μεγάλο το κείμενο”

 

news247.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.