Νίκος Μουτσινάς: Ο κορονοϊός χτύπησε το «Καλό Μεσημεράκι»

Όσα είπε ο Νίκος Μουτσινάς στον αέρα της εκπομπής του.

Με απώλειες ήρθε ο Νίκος Μουτσινάς και το «Καλό μεσημεράκι» στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το μεσημέρι της Πέμπτης στον ΣΚΑΪ. Ο λόγος, βεβαίως, ήταν ο κορονοϊός.

Πιο συγκεκριμένα, στην έναρξη της ψυχαγωγικής εκπομπής, ο ηθοποιός και παρουσιαστής φρόντισε να ενημερώσει τους τηλεθεατές για το νέο «χτύπημα» που δέχθηκε η εκπομπή. «Είναι σπουδαίοι και είναι τρεις! Τελικά τρεις, Alca…Τρεις! Περαστικά στον Κωνσταντίνο μας, δυστυχώς διαγνώσθηκε με αυτό το έτσι σύγχρονο και πολύ εντυπωσιακό με την κορόνα».

«Έχουμε κάνει όλοι τεστ και ακόμα είμαστε καλά, θα δούμε βέβαια… Θα δούμε… Υγεία να υπάρχει και η εκπομπή να γίνεται, το βασικό παιδιά! Δεν υπάρχει κάτι πιο βασικό! Είμαστε εδώ, θα κάνουμε κουράγιο, θα λείπουν τα ντραμς, θα πέσουν όλα τα πρόστυχα υπονοούμενα στο κενό. Άμα είστε σπίτι και έχετε κάτι τσίγκινο, χτυπήστε το εσείς, να έρθουμε να συντονιστούμε και να είμαστε εντάξει» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

«Όλα πάνε εξαιρετικά, το νιώθουμε, το βλέπουμε… Είναι ο μήνας των Χριστουγέννων. άσχετα αν εμείς ζούμε τον μήνα των παθών του Πάσχα» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ.

zappit.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.