Νίκος Μουτσινάς: Το ξέσπασμα μετά τις αποκαλύψεις για την Κιβωτό του Κόσμου

Τη δική του θέση για όσα φρικτά έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου», παρέθεσε ο Νίκος Μουτσινάς. Ο παρουσιαστής μίλησε σχετικά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Ο Νίκος Μουτσινάς παρά τον ψυχαγωγικό χαρακτήρα που έχει η εκπομπή του, όταν σοβαρά ζητήματα βαραίνουν την κοινή γνώμη δεν τα παραβλέπει και παραθέτει το σχόλιό του γι’ αυτά. Αυτό έκανε και στη σημερινή του εκπομπή, μιλώντας σχετικά με όσα έχουν καταγγελθεί τις τελευταίες ημέρες για την «Κιβωτό του Κόσμου» από ενήλικα πλέον άτομα που πέρασαν χρόνια στις δομές της συγκεκριμένης ΜΚΟ, μέχρι να ενηλικιωθούν και να φύγουν. Ή από ανθρώπους που εργάζονταν εκεί και παρατηρούσαν όσα γίνονταν.

Δηλώνοντας την αποστροφή του για όσα έχουν έρθει στη δημοσιότητα, ο παρουσιαστής θέλησε να θίξει το θέμα των υιοθεσιών. Συγκεκριμένα ο Νίκος Μουτσινάς είπε: «Καλή εβδομάδα. Γίνεται ένας χαμός, δεν είναι τα πράγματα. Ας πούμε και μία αλήθεια καμιά φορά. Τα πράγματα είναι λίγο τρομακτικά, το καταλαβαίνετε. Είναι μία περίοδος που σκάνε τα σκ@@τά προς τα πάνω. Δηλαδή δεν ξέρεις και τι να πεις, σου έρχονται τα χαστούκια δεξιά και αριστερά.

Μακάρι αυτά που συμβαίνουν, τα πολύ – πολύ τρομακτικά και άσχημα να μπορέσουν να αποτελέσουν μία αφορμή για να φτιάξουν κάποια άλλα πράγματα. Μπορούμε λίγο με τις υιοθεσίες να ανοίξουμε τα πλαίσια. Κάντε το δηλαδή, να δούμε και άσπρη μέρα που τρέχουμε», θίγοντας ένα θέμα που τον αφορά και προσωπικά.

Αφού δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αναφερθεί πως προσπαθεί να υιοθετήσει και η γραφειοκρατία που συναντά τον έχει δυσκολέψει αφάνταστα. Με αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι να περιμένουν για πολύ καιρό μέχρι να γίνουν γονείς. Με τον τρόπο του προσπάθησε να ακουστεί και η φωνή όσων θέλουν να υιοθετήσουν για να τρέξουν οι διαδικασίες και να μένουν όσο το δυνατόν λιγότερα παιδιά στις δομές.

ieidiseis.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.