Ο Αιολικός ανακοίνωσε κρούσμα κορονοϊού μετά τον αγώνα με την Θύελλα Ραφήνας!

Ο Αιολικός ανακοίνωσε κάποιες ώρες μετά την αναμέτρηση της Κυριακής με τη Θύελλα Ραφήνας, ότι μέλος του βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, σε τεστ που έγιναν μετά το ματς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος αισθάνθηκε αδιαθεσία μετά τον αγώνα στο Στάδιο «Κ. Κεντέρης» της Καλλονής, υποβλήθηκε σε εργαστηριακό έλεγχο και το αποτέλεσμα βγήκε θετικό.

Το άτομο που βρέθηκε θετικό, μπήκε σε απομόνωση και τη Δευτέρα όλη ομάδα θα υποβληθεί εκ νέου σε τεστ, όπως και όλοι οι εργαζόμενοι που βρέθηκαν στο γήπεδο για τη διεξαγωγή του αγώνα.

Δείτε ακόμα:  Γυναίκα με κορόνοϊό λιποθύμησε έξω από φαρμακείο! (βίντεο)

Η ανακοίνωση του Αιολικού,δεν διευκρινίζει αν πρόκειται για ποδοσφαιριστή, τεχνικό τιμ ή υπάλληλο

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός ανακοινώνει ότι μέλος του ποδοσφαιρικού μας τμήματος βρέθηκε θετικό σε έλεγχο ανίχνευσης κορονοϊού, μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο τη Θύελλα Ραφήνας.

Με αίσθημα ευθύνης, άμεσα, ξεκίνησαν από πλευράς μας όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Το θετικό κρούσμα έχει απομονωθεί και θα ακολουθήσει το πρωί της Δευτέρας έλεγχος όλων των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος, όσο και των υπόλοιπων μελών – εργαζομένων που βρίσκονταν στο Στάδιο «Κ. Κεντέρης» για τις ανάγκες διεξαγωγής του αγώνα.

Δείτε ακόμα:  Θεμιστοκλέους: Στους τρεις μήνες η τρίτη δόση για τους άνω των 18 ετών

Ευχές για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στο γήπεδο από σύσσωμη την κυανόλευκη οικογένεια».