Ο Alpha «αδειάζει» τον Χρήστο Φερεντίνο!

Ο ALPHA διανύει μία από τις πιο δύσκολες σεζόν των τελευταίων ετών, μιας και ο ανταγωνισμός έχει φέρει τους σταθμούς στα άκρα.

Ο ΑΝΤ1 έχει ξαναμπεί δυναμικά στο παιχνίδι της τηλεθέασης, με τον ALPHA να… πάσχει τόσο στην απογευματινή ζώνη όσο και στην prime time.

Ένα από τα πρόσωπα του καναλιού που πλήττεται άμεσα από την πορεία του project που ανέλαβε στην αρχή της σεζόν είναι ο Χρήστος Φερεντίνος. Το τηλεπαιχνίδι «Πάνω Κάτω» έδειξε από την αρχή τη μικρή δυναμική του, με τις φήμες περί πρόωρου φινάλε να δίνουν και να παίρνουν. Το χειρότερο; Επιβεβαιώθηκαν.

Δείτε ακόμα:  Πέθανε ο θρύλος των talk show, Larry King

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «στη Φωλιά των Κου Κου» το «κόψιμο» του «Πάνω Κάτω» θεωρείται βέβαιο και αναμένεται να λάβει χώρα μέχρι τα Χριστούγεννα.

Ενώ όμως είχε ακουστεί πως το κανάλι της Κάντζας θα επέστρεφε στη δοκιμασμένη συνταγή του «Deal», μέχρι στιγμής ουδεμία κουβέντα ή προετοιμασία έχει λάβει χώρα με τον Φερεντίνο να είναι κυριολεκτικά ξεκρέμαστος για το β’ μισό της σεζόν.

Αυτό που είναι βέβαιο είναι πως ο ALPHA δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε σπασμωδικές κινήσεις, καθώς ήδη υπάρχει προβληματισμός γύρω από τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης στο σύνολο του προγράμματος.

Δείτε ακόμα:  Θυμάστε τον Σαρμπέλ; Δείτε πως είναι σήμερα!

Άραγε ο Χρήστος Φερεντίνος θα βρει μια θέση στο β’ μισό της σεζόν;

dailymedia.gr