“Ο Αντετοκούνμπο έγινε πρότυπο όταν πήγε στο NBA, πριν ήταν απλά ένας… αράπης” (βίντεο)

Ο διάσημος τράπερ, Light, ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα στις μουσικές προτιμήσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο όπως έχει «ανεβάσει» αρκετά «Stories» ο Έλληνας σούπερ σταρ, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον ρατσισμό. Μάλιστα υποστήριξε ότι ακόμα και σήμερα υπάρχει, ενώ όταν αναφέρθηκε το όνομα του δύο φορές MVP του ΝΒΑ είπε:

«Δείτε πότε έγινε πρότυπο ο Γιάννης. Όταν πήγε στο ΝΒΑ, όταν έγινε MVP. Μέχρι τότε, συγχωρέστε με κιόλας για τη γλώσσα, αλλά ήταν ένας… αράπης. Δεν είναι όλα τα παιδιά από τη Νιγηρία… Αντετοκούνμπο. Κάνουν μια δουλειά 9 με 5, σε delivery, σουβλατζίδικο, μεταφορική… Εκεί βλέπεις εάν υπάρχει ρατσισμός».

Ο Νίκος Κοκλώνης τον ρώτησε με χίουμορ αν προτιμά να τον φωνάζουν Light ή καλύτερα nerogreco, το όνομα δηλαδή που χρησιμοποιεί στο Instagram, και ο ίδιος είπε ότι είτε τον φωνάζουν με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο. εκείνος δεν έχει πρόβλημα.

Αφορμώμενος από το nerogreco, ο ίδιος μίλησε για τον ρατσισμό και για το πόσες προεκτάσεις έχει πάρει αυτό το θέμα σήμερα. Κλείνοντας είπε ότι κάτι τέτοιο δεν πρέπει να συνεχιστεί και περισσότερο είναι θέμα της παλιάς γενιάς και δεν είναι σωστό να μεταφέρεται και στο σήμερα.

https://www.youtube.com/watch?v=KQcdCIyPkD8

reader.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.