Ο Αντετοκούνμπο και η McLaren των 20 εκατομμυρίων δολαρίων!

Ο Τζέι Λένο είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλέκτες πολυτελών αυτοκινήτων. Δείτε τι έγινε όταν οι Αντετοκούνμπρος μαζί με τον Μπρουκ Λόπεζ και τον Ερσάν Ιλιασόβα επισκέφτηκαν το τεράστιο γκαράζ του…

Το περιστατικό συνέβη όταν ο Γιάννης, ο Θανάσης και ο Κώστας Αντετοκούνμπο επισκέφτηκαν το διάσημο γκαράζ του Τζέι Λένο. Ο τελευταίος, μετά το τέλος της καριέρας του ως ένας από τους δύο σταρ των αμερικάνικων «late night shows», ασχολείται εντόνως με το γκαράζ του. Τρόπος του λέγειν «γκαράζ», αφού πρόκειται για έναν τεράστιο χώρο, με είκοσι αίθουσες αφιερωμένες στο πάθος του, ως συλλέκτη ακριβών αυτοκινήτων. Σε απλά ελληνικά, ο άνθρωπος δεν ξέρει τι έχει και, κατά καιρούς, διάφοροι διάσημοι του Χόλιγουντ έχουν παρελάσει απ΄το γκαράζ του. Το οποίο, για την ιστορία, υπάρχει και ως κανάλι στο YouTube με 3,22 εκατομμύρια εγγεγραμένους. Ο,τι ποθεί η ψυχή του βενζινοαίματου κυκλοφορεί εκεί μέσα -κλασικά, νέα μοντέλα, υπεραυτοκίνητα, ιδιοκατασκευές- και όχι ότι ο Λένο θα το άφηνε να πέσει μονάχα στον ωκεανό του web. Ήδη από το 2015 έχει υπογράψει συμβόλαιο με αποκλειστικά δικαιώματα στο CNBC όπου προβάλλεται στο prime time για 60’ κάθε εβδομάδα. Ο 71χρονος Λένο έχει κάνει το χόμπι του δουλειά.

Δείτε ακόμα:  Google Photos: Θα κρύβει τις γυμνές σας φωτογραφίες - Έρχεται ο Locked Folder

Μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, η εν λόγω επίσκεψη των αδελφών Αντετοκούνμπο στο ‘’Jay Leno’s Garage’’ έχει περισσότερες από 430,000 θεάσεις. Το ωραίο είναι ότι ο -μάλλον πιο κοινωνικός Θανάσης- σε κάποια στιγμή του βίντεο μιλάει on camera στα ελληνικά και απευθύνεται σε κάποιον φίλο του στα Σεπόλια, τον Αστέριο, λέγοντάς του χαμηλόφωνα πως «αν ερχόταν εκεί με το M3 να κάνει μόστρα, δε θα έκανε τίποτα».

Δείτε ακόμα:  Η Google "μπλοκάρει" εκατομμύρια χρήστες από την πρόσβασή τους σε Gmail και YouTube μέσω κινητών

Η μαύρη καλλονή…

Πάντως εκεί που οι Αντετοκούνμπο σοκαρίστηκαν ήταν όταν προσπαθούσαν να μαντέψουν πόσο κοστίζει σήμερα η μαύρη McLaren F1, το ταχύτερο κάποτε αυτοκίνητο στον πλανήτη. Τόσο ο Γιάννης όσο και ο Θανάσης όλο και ανέβαζαν το ποσόν που φαντάζονταν μέχρι που ο Λένο τους αποκάλυψε πόσο αξίζει σήμερα το πιο εξωτικό τριθέσιο υπεραυτοκίνητο της τελευταίας τριακονταετίας και έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

protagon.gr