Ο Christian Bale θα είναι ο villain στην ταινία “Thor: Love And Thunder”

Η ταινία Thor 4: Love And Thunder θα έχει δυο Thor, μιας και η Natalie Portman θα εμφανιστεί στην… θηλυκή εκδοχή του, όπως στα κόμικ, θα ξαναδούμε την Tessa Thompson, θα εμφανιστεί και ο ήρωας Korg, ενώ πλέον υπάρχει και μια έκπληξη.

Ο Christian Bale, που είχε πρωταγωνιστήσει και στην Dark Knight τριλογία, λέγεται πως θα έχει ρόλο στην ταινία της Marvel Thor 4: Love and Thunder και πλέον αποκαλύφθηκε (έστω και στο περίπου) πως θα υποδυθεί τον villain της ταινίας, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα ποιός θα είναι αυτός.

Το επιβεβαίωσε ουσιαστικά σε συνέντευξη της η Tessa Thompson που παίζει Valkyrie, δηλώνοντας ότι ο Christian Bale θα υποδυθεί (βάση του σεναρίου που έχει διαβάσει η ίδια) τον villain, ο οποίος είναι πραγματικά φανταστικός.

O Thor έχει πλέον το μεγαλύτερο franchise στην Marvel, μιας και κανένας άλλος υπερήρωας δεν έχει 4 ταινίες. Μπορεί ο Robert Downey Jr. να έκανε την αρχή με τον Iron Man, αλλά δεν ξεπέρασε τις 3 ταινίες. Από κει και πέρα, o Captain America είχε 3 ταινίες επίσης, με το Civil War να είναι πιο… θεματικό.

cineramen.gr