Ο Δήμος Μαραθώνα βράβευσε τους εθελοντές που συμμετείχαν στον «7ο Ημιμαραθώνιο» (φωτό)

Με οικοδεσπότες τον Δήμαρχο Μαραθώνος Στέργιο Τσίρκα & τον Πρόεδρο της ΚΕΔΜΑ Μανώλη Γεωργάτο πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου 2022 στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης, η βράβευση των εθελοντών που συμμετείχαν στον «7ο Ημιμαραθώνιο Μαραθώνα».

Παρευρέθηκαν ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Οικονόμου, οι Αντιδήμαρχοι Χρήστος Στάμος, Βαγγέλης Σωτηρίου & Βασίλης Τσακιργιάννης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Νέας Μάκρης Κώστας Κουλούκουσας, οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι Γιάννης Κυριακός & Σπύρος Ζαγάρης, τα μέλη του ΔΣ της ΚΕΔΜΑ Δημήτρης Μαγγίνας & Αργύρης Αλεξανδρής καθώς οι κυρίες Μαύρου & Μαυρούλη εκπροσωπώντας τον Υπουργό Στέλιο Πέτσα.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Στέργιος Τσίρκας αναφέρθηκε στην σημασία του Εθελοντισμού στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα του Δήμου μας, ενώ ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Μανώλης Γεωργάτος τόνισε μεταξύ άλλων και την οικονομική επιτυχία της συγκεκριμένης διοργάνωσης. Τέλος ο τεχνικός διευθυντής του αγώνα Αργύρης Αλεξανδρής μίλησε για τις πολύμηνες προσπάθειες όλων με στόχο την επιτυχία της διοργάνωσης.

Βραβεύτηκαν:

📍Χαμόγελο του παιδιού
📍Σύλλογος Αρκάδων
📍Σύλλογος Ρουμελιωτών
📍Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Προβάλινθος
📍Σώμα Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Μαραθώνα
📍Δημοτική Ομάδα εθελοντών Μαραθώνα
📍Εθνικός Λυκίας Νέας Μάκρης
📍ΕΣΝΜ
📍ΑΣ Αστέρας
📍ΑΣ Φειδιππίδης
📍Σύλλογος Τύμβος
📍Σύλλογος Κρητών
📍ΑΣ Μιλτιάδης

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.