Ο Δήμος Μαρκοπούλου συγκεντρώνει ανθρωπιστική βοήθεια για τα θύματα των σεισμών σε Τουρκία και Συρία

Ο Δήμος Μαρκοπούλου Μεσογαίας συμμετέχει στην πανελλαδική πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ, για αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στα θύματα των σεισμών σε Τουρκία και Συρία, απευθύνοντας κάλεσμα προσφοράς σε είδη πρώτης ανάγκης, όπως: κουβέρτες, σκηνές, παπλώματα και ιατροφαρμακευτικό υλικό (π.χ. οροί, γάζες, betadine, τραυμαπλαστ κ.τ.λ.).

Η συγκέντρωση των παραπάνω ειδών θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8/2 και την Πέμπτη 9-2-2023, το χρονικό διάστημα 8.30 π.μ. με 14.00, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαρκοπούλου, στην οδό Παπαδημητρίου 33, στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας (ισόγειο).

Η ανταπόκριση σε αυτό το κάλεσμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, είναι το ελάχιστο που μπορούμε όλοι να κάνουμε, για την υποστήριξη της Τουρκίας και της Συρίας, απέναντι στις ανυπολόγιστες συνέπειες των καταστροφικών σεισμών και την πρωτοφανή τραγωδία με χιλιάδες νεκρούς και αγνοούμενους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δράση, μπορείτε να απευθύνεστε στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μαρκοπούλου, στα τηλ. 22990 20174 και 22990 20175.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.