Ο Δήμος Παλλήνης ζήτησε από την ΕΠΣΑΝΑ να «αδειάσουν» τα παλιά της γραφεία

Η μετακόμιση της ΕΠΣΑΝΑ στα νέα της γραφεία ήταν μια κίνηση που αν μη τι άλλο αποδεικνύεται προφητική, μιας και από τον Δήμο Παλλήνης με έγγραφό τους ενημέρωσαν την Ένωση ότι θα πρέπει να «αδειάσουν» τους οικίσκους ως τις 20/8 μιας και πλέον στεγάζονται σε νέα γραφεία, αφού έχουν ξεκινήσει ήδη οι εργασίες ανάπλασης στον χώρο.

Συγκεκριμένα, η συμφωνία της ΕΠΣΑΝΑ με τον Δήμο προέβλεπε τη δωρεάν στέγαση της Ένωσης ως φιλοξενούμενης στους οικίσκους αυτούς, που όλα τα προηγούμενα χρόνια χρησιμοποιούνταν ως γραφεία, μέχρι να αποκτήσει τα δικά της γραφεία. Βέβαια, η σύμβαση αυτή είχε λήξει από το 2007 κι έπειτα όπως αναφέρει η σχετική απόφαση, ωστόσο μέχρι τώρα δεν είχε γίνει καμία νύξη για να πάψει να στεγάζεται η ΕΠΣΑΝΑ εκεί.

Ωστόσο, εδώ και τουλάχιστον τρία χρόνια κατατέθηκε σχέδιο ανάπλασης της περιοχής και τα έργα πλέον θα ξεκινήσουν γι’ αυτό και με έγγραφο που εστάλη στην Ένωση ζητείται να «αδειάσουν» οι τρεις οικίσκοι. Ουσιαστικά, αν από την ΕΠΣΑΝΑ δεν είχαν ολοκληρώσει τη μετακίνηση στα νέα γραφεία, τώρα θα υπήρχε χοντρό πρόβλημα και θα ξεκινούσε ένας αγώνας δρόμου για να βρεθεί νέος χώρος!

epsanastisentra.blogspot.com

Διαβάστε επίσης