Ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση όλων των αναγκών – Kάλεσε το 22940-22222

Η επιτροπή διαχείρισης κρίσεων του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου στην τακτική της συνεδρίαση, υπο την προεδρία του Δημάρχου Ευάγγελου Μπουρνούς, για την επανεκτίμηση της κατάστασης και την επικαιροποίησης των μέτρων που λαμβάνει, ενημερώνει τους πολίτες:

«ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΚΑΛΕΣΕ ΤΟ 22940-22222»

Συνεχίζεται η λειτουργία του τηλεφωνικού κέντρου 22940-22222 ενημέρωσης και στήριξης των συμπολιτών μας στο Κέντρο Επιχειρήσεων που δημιούργησε ο Δήμος στο πλαίσιο της δράσης του «Μείνε σπίτι. Είμαστε εδώ για σένα». Ήδη πολλοί συμπολίτες μας, επικοινώνησαν και καλύφθηκαν τα αιτήματα και οι ανάγκες τους.

Στο κέντρο μπορούν να απευθύνονται όσοι από τις ευπαθείς -ευάλωτες ομάδες των συμπολιτών μας έχουν ανάγκη φαρμακευτικής κάλυψης (συνταγογραφήσεις φαρμάκων ή αναγκαίων εξετάσεων, διάθεση αναγκαίων φαρμάκων κλπ) ώστε να καταγράφονται οι συγκεκριμένες εξατομικευμένες ανάγκες φαρμακευτικής κάλυψης, ή συνταγογραφήσεις.

Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση όλων των αναγκών και την κατ’οίκον διανομή του αναγκαίου φαρμακευτικού, ή άλλου υλικού με την κινητή μονάδα του.

Οι ενδιαφερόμενοι συμπολίτες μας το μόνο που χρειάζεται να δίνουν στο τηλεφωνικό κέντρο είναι:

1. ONOMATEΠΩNYMO,

2.AMKA,

3. ΠOIA ΦAPMAKA XPEIAZONTAI H ΠOIEΣ EΞETAΣEIΣ

Κανένας δεν είναι μόνος του αυτές τις δύσκολες ώρες. Είμαστε όλοι δίπλα στους συμπολίτες μας.

Ενημερώνουμε τα κοντινά μας πρόσωπα που δεν έχουν εξοικείωση με το διαδίκτυο για τη λειτουργία του τηλεφωνικού κέντρου.

ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Το «Κέντρο Ψυχολογικής Υποστήριξης» που έχει ήδη δημιουργηθεί και λειτουργεί στο ΝΠΔΔ Κοινωνικής Μέριμνας και Προσχολικής Αγωγής “Φίλιππος Καβουνίδης, για την παροχής συμβουλευτικής στήριξης από εξειδικευμένο προσωπικό στους συμπολίτες που χρειάζονται βοήθεια, συμβουλές ή στήριξη , διευρύνει τη λειτουργία της τηλεφωνικής γραμμής ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ : 2294025717 καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή: 10.00 – 16.00 με τη χρήση δύο (2) ακόμη τηλεφωνικών γραμμών επικοινωνίας: 22940 75555 και 22940 23677

Εν τω μεταξύ ακολουθούμε όλοι τις επίσημες ανακοινώσεις των αρμόδιων φορέων της Πολιτείας και ΜΟΝΟΝ αυτές, τηρούμε απαρέγκλιτα τους κανόνες ατομικής υγιεινής, αποφεύγουμε το συνωστισμό , ιδιαίτερα οι ευπαθείς ομάδες των συμπολιτών μας και «Μένουμε Σπίτι».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.