Ο Φιλιππίδης κρύβεται, ο Χαϊκάλης εμφανίζεται! Το ΣΕΗ διέγραψε τον Πέτρο μετά τη βροχή καταγγελιών για βιασμούς και εκφοβισμό. Επιφυλάχθηκε για τον Παύλο

Στη διαγραφή του Πέτρου Φιλιππίδη προχώρησε το πειθαρχικό συμβούλιο του ΣΕΗ, υπό την προεδρία του ηθοποιού Πασχάλη Τσαρούχα, για τις δεκάδες καταγγελίες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας προκαλώντας σάλο στον χώρο του θεάτρου.

Ωστόσο, το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών αποφάσισε να επανεξετάσει την υπόθεση του Παύλου Χαϊκάλη για τον οποίο αποφασίστηκε να επανεξεταστούν μάρτυρες, ώστε να μπορέσει το πειθαρχικό να προχωρήσει σε απόφαση για τον ηθοποιό.

Θα πρέπει να σηγμειωθεί πως, σε αντίθεση με τον Πέτρο Φιλιππίδη που δεν εμφανίζεται πουθενά, ο Παύλος Χαϊκάλης εμφανίστηκε αυτοπροσώπως ενώπιον του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης που εξέτασε τις καταγγελίες που έχουν διατυπωθεί σε βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση προκειμένου να καταλήξει εάν και ποια ποινή πρέπει να του επιβληθεί.

Δείτε ακόμα:  Μαρία Ναυπλιώτου: Ποζάρει με μαύρο μπικίνι στα 52 της χρόνια και ρίχνει το Instagram

Εμφανίστηκε αυτοπροσώπως ο Χαϊκάλης

Την ώρα που έμπαινε στο κτίριο του σωματείου ο Χαϊκάλης δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες και στους δημοσιογράφους: «Προσήλθα μόνος στο σωματείο μας, σεβόμενος όλη την διαδικασία, όμως τον λόγο θα έχει η δικαιοσύνη στην οποία έχω προσφύγει με δική μου πρωτοβουλία γιατί πρέπει να καταλάβουν αρκετοί ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι».

Το πειθαρχικό συμβούλιο του ΣΕΗ εκτός από τις υποθέσεις με επίκεντρο τους δύο κωμικούς απασχόλησαν κι άλλες καταγγελίες σε βάρος ηθοποιών που έχουν φτάσει ενώπιον του.

Δείτε ακόμα:  Ηρώ Μουκίου: Συγκλονίζει μιλώντας για την αποβολή της - «Κατάλαβα ότι δεν πρέπει να ζει το μωρό»

patkiout.gr