Ο γιατρός του Μ. Σουμάχερ «σπάει» τη σιωπή του: «Δεν μπορώ να κάνω θαύματα»

Έξι χρόνια έχουν περάσει από το ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ στις Άλπεις. Από τότε, οι πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του βγαίνουν με το σταγονόμετρο. Τι δήλωσε ο γιατρός που τον χειρούργησε

Σχεδόν έξι χρόνια έχουν περάσει από το ατύχημα του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1 Μίκαελ Σουμάχερ στις Άλπεις.

Από τότε, οι πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του βγαίνουν με το σταγονόμετρο. Τα τελευταία νέα, πάντως, κάνουν λόγο για διακομιδή του στο Παρίσι για σειρά κυτταροθεραπειών.

Δείτε ακόμα:  "Ντου" οπαδών της Θύρας 13 στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός - Πήραν το κύπελλο του 2010 (φωτό)

Στο μεταξύ, ο γιατρός ο οποίος χειρούργησε τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1, στο Παρίσι, «έσπασε τη σιωπή του».

Σε συνέντευξη του στην ιταλική εφημερίδα «La Repubblica», o 69χρονος τόνισε μεταξύ άλλων πως «δεν κάνω θαύματα. Με την ομάδα μας δεν κάνουμε κανένα πείραμα».

Ο Menasche δήλωσε πως η τεχνική της μετάγγισης καρδιακών κυττάρων ολοκλήρωσε την δοκιμαστική της φάση πριν από δύο χρόνια: «Υπήρξε μια έκρηξη προσοχής στο τμήμα μας, αλλά η κατάσταση έχει ήδη ηρεμήσει» εξήγησε ο γιατρός.

Δείτε ακόμα:  Επιβεβαίωση του irafina.gr: Τρία κρούσματα κορονοϊού στη Θύελλα Ραφήνας

Ο γιατρός τόνισε σχετικά με την τεχνική των βλαστικών κυττάρων ότι «έχει σημειωθεί μεγάλη πρόοδος τα τελευταία 20 χρόνια, αλλά η αλήθεια είναι ότι ακόμη γνωρίζουμε ελάχιστα».