Ο Γιωρίκας Πιλίδης εξηγεί γιατί έφυγε από το Survivor

Τι είπε για την Μυριέλλα Κουρεντή, την υγεία του και το θέμα της Ομοσπονδίας

Συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» έδωσε ο Γιωρίκας Πιλίδης μετά την επιστροφή του από το Survivor ξεκαθαρίζοντας πως ο λόγος της αποχώρησής του ήταν καθαρά η υγεία του και όχι το θέμα που έχει προκύψει με την Ομοσπονδία πάλης.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην οικογένειά μου. Έχω λάβει πάρα πολύ όμορφα μηνύματα και θα απαντήσω σε κάθε ένα ξεχωριστά. Ο Βαλάντης ξέφυγε από τα όριά του στο παιχνίδι. Δεν κρατάω κακία στον Γιώργο Κατσαούνη. Έξω από το παιχνίδι ίσως να είμαστε και φίλοι.

Δείτε ακόμα:  Survivor: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι επιβίωσης (βίντεο)

Η Μυριέλλα ήταν το μοναδικό άτομο στην ομάδα που είχα κόντρα. Της είπα στα ίσια ότι με ενοχλούσε η συμπεριφορά της. Αν και δεν ήρθαμε κοντά με τον Λάμπρο, είχαμε πολύ καλές τυπικές σχέσεις. Ο Σοϊλέδης είναι πολύ καλός αγωνιστικά», είπε αρχικά ο Γιωρίκας Πιλίδης.

Ο Γιωρίκας Πιλίδης είπε στη συνέχεια: «Δεν ισχύει ότι έφυγα από το Survivor για το θέμα της Ομοσπονδίας, όσο ήμουν μέσα δεν ήξερα τίποτα. Αποχώρησα λόγω της υγείας μου. Με ταλαιπωρεί πάρα πολλά χρόνια το θέμα με το στομάχι μου και επανήλθε στο Survivor λόγω της αφαγίας. Έχω ξεκινήσει θεραπείες για το έλκος και πιστεύω ότι σύντομα θα επιστρέψω στους αγώνες».

Δείτε ακόμα:  Θέμης Αδαμαντίδης: "Είναι βίαιος με τις γυναίκες, έχει πρόβλημα", αποκαλύπτει η πρώην σύζυγος και μητέρα των παιδιών του

 

protothema.gr