Ο Γρηγόρης Βασιλειάδης στη Δάφνη

Το βιβλιοπωλείο BOOKING HILL (Αγίας Βαρβάρας 66, Δάφνη, Τηλ.: 210 970 1503) και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σας προσκαλούν σε μια διάλεξη του βιβλίου του Γρηγόρη Βασιλειάδη, στον χώρο του βιβλιοπωλείου, με θέμα «Από το σκοτάδι της άγνοιας, στο Φως της Επιθυμίας: Θες να μάθεις ποιος είσαι;».

Ο ψυχολόγος και συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.

ΤΟ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ

Τόλμησε να φοβηθείς!
Μάθε να επιθυμείς και να χαίρεσαι!
Μοιράσου τον πόνο σου!
Δες τον εαυτό σου αληθινά!
Είσαι ο «καπετάνιος» της ζωής σου!
Πρώτα γίνε «εσύ». Μετά χαρίσου!
Αν στ’ αλήθεια το θες, γίνεται τελικά ακριβώς αυτό που θέλεις!

Θες να μάθεις ποιος είσαι; Γιατί είσαι ανικανοποίητος στη ζωή σου; Για ποιους λόγους δυσκολεύεσαι να απολαύσεις τη σχέση σου με τον εαυτό σου; Πώς οι στενές σχέσεις με την οικογένειά σου σε εμποδίζουν να ωριμάσεις; Ποια πράγματα σε τρομάζουν περισσότερο στις σχέσεις σου με τους άλλους; Τι κρύβεται στον πυρήνα της κατάθλιψης; Πώς θα σε βοηθήσει η ψυχοθεραπεία; Με ποιους τρόπους μπορείς να αξιοποιήσεις την εσωτερική σου σκιά ώστε να συναντήσεις τον πιο αυθεντικό εαυτό σου; Πώς μπορείς να μετασχηματίσεις τους φόβους σου σε εργαλεία ανάδειξης της εσωτερικής σου δύναμης και ελευθερίας;

Οι παραπάνω απορίες, όπως και πολλά άλλα υπαρξιακά ερωτήματα που ως τώρα σε κρατούσαν εγκλωβισμένο στο τέλμα της άγνοιας και της συνήθειας, απαντώνται καθώς συναντάς τον πιο βαθύ εαυτό σου στις σελίδες αυτού του βιβλίου, σε ένα ψυχοθεραπευτικό ταξίδι που, αν το πάρεις στα σοβαρά, μπορεί να σου γεμίσει τη ζωή!

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ

Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ασκεί το επάγγελμα του κλινικού ψυχολόγου-ψυχοθεραπευτή στον ιδιωτικό τομέα για σχεδόν τρεις δεκαετίες. Το 2005 απέκτησε διδακτορικό τίτλο στην Ψυχολογία, από το Τμήμα Ψυχολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ). Yπήρξε εκπαιδευτής σε προγράμματα σπουδών προπτυχιακού και μεταπτυχιακού επιπέδου στη συμβουλευτική και την ψυχοθεραπεία, εισηγητής επιστημονικών σεμιναρίων και επιστημονικών συνεδρίων με θεματολογία την ψυχοθεραπεία και τη συμβουλευτική, στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Τον ενθουσιάζουν οι δυνατότητες της ψυχοπνευματικής εμβέλειας της ανθρώπινης φύσης και ψυχής, η ανακάλυψη και η αποκάλυψη του βάθους της εσωτερικής μας σκιάς, γι’ αυτό και τα επιστημονικά και ερευνητικά του ενδιαφέροντα στον χώρο της ψυχοθεραπείας εντοπίζονται στις εφαρμογές της ψυχολογίας του βάθους στη θεραπευτική πρακτική, στη σχέση θρησκείας και ψυχοθεραπείας, και στους τρόπους με τους οποίους συνδέεται η ηθική δεοντολογία των ψυχολόγων με την αποτελεσματικότητα της ψυχοθεραπευτικής πρακτικής. Είναι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (ΣΕΨ), της ΕΛΕΣΥΘ (Ελληνική Εταιρεία Συστημικής Θεραπείας) και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ψυχοθεραπευτών Οικογένειας (EFTA – European Family Therapy Association). Είναι ο συγγραφέας των αυτογνωστικών βιβλίων «Για μια ζωή με νόημα», «Εξομολογήσεις ενός ψυχοθεραπευτή» και «Πόσο αντέχεις την αλήθεια; Θεραπευτικές επιγνώσεις για την ψυχή και τις σχέσεις». Συμμετείχε επίσης στους συλλογικούς τόμους «Ψυχική υγεία παιδιού και εφήβου» και «Ευτυχία και πώς να την κατακτήσετε». Άρθρα, συνεντεύξεις, βίντεο και ηχητικά του δημοσιεύονται στον διαδικτυακό τόπο aftognosia.gr, στο κανάλι του στο YouTube και στη σελίδα του στο Spotify.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.