Ο καιρός έως τις 13 Ιουλίου – Πότε επιστρέφει η άνοιξη – Η πρόγνωση Αρναούτογλου

Αστάθεια σε συγκεκριμένες περιοχές, ζέστη και βοριάδες το σκηνικού του καιρού. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, από το πρωί του Σαββάτου θα έχουμε ηλιοφάνεια σε όλη την Ελλάδα, αλλά από το μεσημέρι θα έχουμε σύννεφα στα ορεινά – ημιορεινά της Πελοποννήσου, της Στερεάς, στη Θεσσαλία, στην Ήπειρο και την Μακεδονία.

Από το βράδυ η αστάθεια θα περιοριστεί, ενώ οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά και τα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία στους 34 -36 στα ηπειρωτικά και στους 29 -30 στο Αιγαίο.

Στην Αττική θα έχουμε ήλιο, αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα έχουμε σύννεφα στα ορεινά. Η θερμοκρασία έως 35 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια και από το μεσημέρι και μετά θα έχουμε αστάθεια στις δυτικές, κεντρικές και βόρειες περιοχές της περιφέρειας.

Την Κυριακή θα έχουμε ηλιοφάνεια σε όλη την χώρα, ενώ χρειάζεται προσοχή λόγω των ανέμων σε Εύβοια, Αττική και Κορινθιακό. Η θερμοκρασία στους 32-34 βαθμούς στα ηπειρωτικά.

Τη Δευτέρα επίσης θα έχουμε ήλιο παντού και μεμονωμένες μπόρες στα ΒΔ ορεινά της χώρας. Η θερμοκρασία στους 32-34 βαθμούς.

Την Τρίτη το ίδιο σκηνικό όπως και την Τετάρτη με τους ισχυρούς ανέμους να παραμένουν. Την Τετάρτη θα έχουμε άνοδο της θερμοκρασίας.

Τέλος κατά τον Σάκη Αρναούτογλου ψυχρές αέριες μάζες από το επόμενο Σάββατο θα φτάσουν στην Ελλάδα και στη Β.Ελλάδα θα έχουμε ανοιξιάτικο καιρό και έντονη αστάθεια σε κάποιες περιοχές. Αυτό το σκηνικό θα επικρατήσει έως τις 12-13 Ιουλίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού εως τις 13 Ιουλίου από τον Σάκη Αρναούτογλου

ieidiseis.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.