Ο καλός καιρός φοβίζει τις αρχές – Ειδικό σχέδιο και έλεγχοι σε όλη την Ελλάδα

Το Σαββατοκύριακο ο υδράργυρος θα χτυπήσει κόκκινο και εκφράζεται η ανησυχία για το ενδεχόμενο μικρών εξορμήσεων εξαιτίας του καλού καιρού.

Κάτι τέτοιο το γνωρίζουν πολύ καλά οι αρχές και υπάρχει σχέδιο για το πώς θα αντιδράσουν. Συγκεκριμένα όλο και πιο αυστηροί αναμένεται να είναι οι έλεγχοι από την Ελληνική Αστυνομία, καθώς υπάρχουν πολίτες οι οποίοι δεν πειθαρχούν στα μέτρα.

Ετσι λοιπόν για το Σαββατοκύριακο θα υπάρχει ειδικό υπηρεσιακό σχέδιο και έλεγχοι σε διάφορες περιοχές ιδιαίτερα κοντά σε μεγάλα αστικά κέντρα. Σε σημεία δηλαδή που συνηθίζουν να εκδράμουν οι πολίτες για το Σαββατοκύριακο.

Παράλληλα θα υπάρχει αστυνομική παρουσία και περιπολίες σε πάρκα, άλση και αθλητικές εγκαταστάσεις, καθώς τις τελευταίες ημέρες έχει παρατηρηθεί κίνηση από άτομα που θέλουν να κάνουν περίπατο. Γίνονται μάλιστα συνεχώς τηλεδιασκέψεις στο αρχηγείο της ΕΛΑΣ ώστε να τεθούν επί τάπητος ν όλα τα δεδομένα και να ληφθούν οι κατάλληλες αποφάσεις.

Δείτε ακόμα:  Σοκ και δέος… Ο Γιώργος Καραϊβάζ «μιλάει» στη γυναίκα του. Η έκκληση της οικογένειας στα μέσα ενημέρωσης: «Μην αναπαράγετε σενάρια για τη δολοφονία του»

newsit.gr