Ο καλύτερος παστουρμάς της αγοράς στο Shop & Shop

Νέα αφιξη στο μίνι μάρκετ του Νέου Βουτζά, “Stop & Shop”, που αναμένεται να γίνει χαμός. Ο καλύτερος παστουρμάς της εταιρείας “Miran’ είναι πλέον στη διάθεσή σας… Παραγγείλετε τώρα & παραλάβετε από το κατάστημα ή στο σπίτι σας.

Εκτός από τον κλασσικό παστουρμά, μπορείτε να βρεί κι άλλα προϊόντα της ίδιας εταιρείας πίτες και πεϊνιρλί με παστουρμά και σουτζούκι και παστουρμά καμήλας που διατίθεται σε φέτες με ελαφρώς γλυκίζουσα γεύση.

Δείτε ακόμα:  Eύοσμον Κρεπερί στο Πικέρμι (και) για όσους νηστεύουν

Ο παστουρμάς ήρθε στην Ελλάδα από τους πρόσφυγες της Μικράς Ασίας και παρασκευάζεται από μοσχαρίσιο κρέας. Είναι αλλαντικό ωρίμανσης το οποίο αφού αλατισθεί αλείφεται με μίγμα μπαχαρικών από το οποία το σημαντικότερο, στο οποίο χρωστάει και τη χαρακτηριστική του μυρωδιά είναι το τσιμένι, ένα μείγμα κύμινου, τριγωνέλλας, σκόρδου και πάπρικας. Στεγνώνει κρεμασμένο στον αέρα για 12 περίπου ημέρες. Ένα πολύ γνωστό πιάτο με παστουρμά είναι η πίτα Καισαρείας με γέμιση από φέτες παστουρμά, κασέρι και ντομάτα.

Δείτε ακόμα:  Φυσικά έλαια σώματος στην "Πανδαισία" στο Πικέρμι

Stop And Shop, Χρυσοστόμου Σμύρνης 10, στην Α΄ Είσοδο του Νέου Βουτζά. Τηλέφωνο για περισσότερες λεπτομέρειες ή παραγγελίες στο 2294079692.