Ο Λάκης Λαζόπουλος στηρίζει Άρη Σερβετάλη – «Ο Νίκος Μουτσινάς δεν κάνει σάτιρα»

Ο Λάκης Λαζόπουλος, με αφορμή τα εγκαίνια της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής «Τεχνών Εκατό», μίλησε στις κάμερες και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην απόφαση του Σερβετάλη ν’ αποχωρήσει από την παράσταση, λέγοντας ό,τι έχει δηλώσει και εκείνος στο παρελθόν ότι δεν μπορεί να παίζει μόνο για εμβολιασμένους.

«Αγαπώ και εκτιμώ τον Άρη Σερβετάλη και τον ξέρουμε όλοι ότι κάνει επιτυχία και αυτό είναι σημαντικό για την απόφαση που πήρε. Έχω δηλώσει και εγώ ότι δεν μπορώ να παίζω μόνο για εμβολιασμούς. Στο λεωφορείο, στην εκκλησία, στο κρεοπωλείο μπορούν να μπαίνουν όλοι, γιατί δεν μπορούν να μπουν στο θέατρο. Αυτό δεν μπορεί να γίνει κατανοητό από τον κόσμο. Αυτά τα μέτρα που δεν είναι μέτρα και βγάζουμε έξω αυτούς που δεν είναι πελάτες μας, δημιουργούν τη σύγχυση στο κοινό. Αν το μέτρο έχει καμπύλες, τότε κάποιοι θα κρυφτούν στις καμπύλες» υπογράμμισε ο ηθοποιός.

Σε αντίθεση, ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε ότι η απόφαση του ηθοποιού είναι απαράδεκτη. «Έχω σοκαριστεί, δεν περίμενα ότι ένας ηθοποιός θα σταματήσει μια παράσταση, αγνοώντας ό,τι δουλεύουν κι άλλοι άνθρωποι εκεί. Μιλάω ως Σπύρος Μπιμπίλας και όχι ως πρόεδρος του ΣΕΗ. Θα δούμε πώς θα αντιμετωπιστεί και αυτό το πράγμα γιατί ο κορονοϊός έχει φέρει πάρα πολλά προβλήματα στα θέατρα, τα οποία έκλεισαν γιατί κόλλησαν κορονοϊό οι ηθοποιοί και τώρα απειλούν ότι θα τους απολύσουν. Θεωρώ απαράδεκτη την απόφαση του Σερβετάλη. Πώς ένας άνθρωπος που δηλώνει ότι έχει πίστη, δεν σκέφτεται ό,τι οι άλλοι άνθρωποι θα μείνουν χωρίς δουλειά».

Δείτε ακόμα:  Έντονη διαφωνία Σκορδά – Λιάγκα για Σεφερλή: «Αλήθεια τώρα; Ας μην το συζητήσουμε»

Η απόφαση του Άρη Σερβετάλη ν’ αποχωρήσει από τη θεατρική παράσταση «Ρινόκερος» έρχεται μετά την εφαρμογή των νέων μέτρων, τα οποία αποκλείουν τους ανεμβολίαστους από τα θέατρα, στα οποία έμπαιναν με rapid test. Σύμφωνα με τον ίδιο, όλοι είναι άνθρωποι και πρέπει να αντιμετωπίζονται ως ίσοι απέναντι στην Τέχνη. Ο παραγωγός σεβάστηκε την απόφαση του ηθοποιού και παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστο αν η παράσταση θα συνεχιστεί με άλλον πρωταγωνιστή ή θα σταματήσει τελείως.

Δείτε ακόμα:  Παραιτήθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ, Γιώργος Γαμπρίτσος

Ο Άρης Σερβετάλης, μιλώντας παλιότερα στο ένθετο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά», είχε αναφέρει για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού: «Είμαι πολύ επιφυλακτικός επειδή διαφημίζεται σαν σωτήρας και νομίζω πως θα είμαι από τους τελευταίους που θα το κάνουν».

Λάκης Λαζόπουλος: «Ο κύριος Μουτσινάς δεν κάνει σάτιρα»

Παράλληλα, ο Λάκης Λαζόπουλος αναφέρθηκε στον Νίκο Μουτσινά, λέγοντας πως δεν κάνει σάτιρα και πως παρουσιάζει ένα μεσημεριανό πρόγραμμα. «Είναι τελείως άλλο πράγμα το lifestyle σχόλιο με τη πολιτική σάτιρα. Μην τα συγχέουμε όλα μαζί», ενώ για τη δικαστική διαμάχη του Μάρκου Σεφερλή με την Έλενα Ακρίτα, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης σχολίασε: «Είμαι παντελώς αντίθετος, με το να πηγαίνουν στα δικαστήρια για τη σάτιρα. Δεν μου αρέσει».

Δείτε ακόμα:  Γιάννης Καπετάνιος για Πέτρο Φιλιππίδη: «Είχε πολλά νεύρα, ακόμα και στη μητέρα του ξεσπούσε»

ethnos.gr