Ο Μάριος Φραγκούλης αποχαιρετά τον Χρήστο που μεγάλωσαν μαζί στην Νέα Μάκρη – “Καλό ταξίδι, σε έναν άλλο κόσμο”

Δύσκολες ώρες για τον Μάριο Φραγκούλη ο οποίος πενθεί για τον θάνατο ενός πολύ δικού τους ανθρώπου, με τον οποίο μεγάλωσαν μαζί στη Νέα Μάκρη.

Ο καλός του φίλος, Χρήστος, έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στη θλίψη τους δικούς του ανθρώπους. Δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τα παιδικά του χρόνια, ο Μάριος Φραγκούλης αποχαιρετά τον φίλο του, μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση.

«Δεν γράφω συχνά για ανθρώπους που έχω χάσει από την ζωή αλλά θα κάνω μια εξαίρεση για τον χαμογελαστό και πάντα θετικό Χρηστάκη μας, τον τόσο αγαπημένο παιδικό μας φίλο που ζήσαμε, μεγαλώσαμε μαζί στην Νέα Μάκρη…από έξι χρονών και μετά….

Άλλαξαν οι ζωές μας ταξιδέψαμε σε άλλες χώρες, όμως πάντα αυτό το αυθόρμητο χαμόγελο και η παιδική αθώα αγάπη κρατάει μέχρι τώρα και θα είναι μέσα μας μέχρι να φύγουμε από αυτόν τον κόσμο. Τι κρίμα να φεύγουν άνθρωποι από την ζωή τόσο νέοι και τόσο καλοί! Καλό ταξίδι Χρήστο μας σε έναν άλλο κόσμο, ίσως και πιο μαγικό από αυτόν που ζούμε τώρα! Πάντα είσαι μέσα στην καρδιά μας», έγραψε ο Μάριος Φραγκούλης.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.