O “Μελέτης” ερωτεύτηκε: «Ξυπνάω και βλέπω δίπλα μου ένα φωτεινό πρόσωπο»

Τα τελευταία δύο χρόνια γνώρισε μεγάλη επιτυχία ως Μελέτης στις Άγριες Μέλισσες με τους τηλεθεατές της σειράς να αναζητούν περισσότερα για εκείνον και την προσωπική του ζωή μακριά από τη δημοσιότητα.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης μίλησε για όλα στη νέα του συνέντευξη αποκαλύπτοντας μάλιστα πως αυτή την περίοδο είναι ερωτευμένος.

Έχεις κοινά με τον Μελέτη;

«Όταν ενσαρκώνεις κάποιον φέρεις και αυτό που είσαι, κάποια χαρα­κτηριστικά είναι κοινά. Η πίστη μου είναι ένα από αυτά. Μου αρέσει η ιστορία των ανθρώπων που είναι κακοί ενώ παλεύουν με το σκο­τάδι τους, με ιντριγκάρει αυτό. Δεν λέω ότι παλεύω με τα δικά μου σκοτάδια, αλλά πολλές φορές έχω αντιληφθεί ότι μέσω των ρόλων σκέφτομαι και για τον εαυτό μου διάφορα πράγματα».

Στις γυναίκες είσαι πιστός;

«Γενικά είμαι πιστός, όταν αγαπάω αγαπάω βαθιά. Το τι σημαίνει «αφοσίωση» δεν έχει πάντα να κάνει με την αφοσίωση που θέλει ο άλλος και καταλαβαίνω ότι δίνω κάποια πράγματα μέσω των βιω­μάτων μου, του πώς μεγάλωσα, πώς είμαι εγώ στην εκάστοτε εποχή. Άλλες φορές μπορεί να είμαι πιο κλειδωμένος και να μη δίνω το απαραίτητο, άλλες φορές όχι, εξαρτάται και με ποιον είσαι απέναντι. Μπορεί να λειτουργείς με κάποιον τρόπο, αλλά άμα γνωρί­σεις τον έρωτα μπορεί να γίνεις κάτι το οποίο δεν είσαι».

Δείτε ακόμα:  Έξαλλοι στον ΑΝΤ1 – Η υποκρισία του Λιάγκα και το τέλος της Παπαθωμά απο τις «Μέλισσες»

Σου έχει συμβεί αυτό;

«Στην ταινία Notebook λέει πως σε έναν χωρισμό στην αρχή νομίζεις ότι είναι το τέλος του κόσμου, αλλά μόλις μεγαλώσεις καταλαβαίνεις ότι είναι μόνο η αρχή. Κάθε απώλεια σου δημιουργεί ένα τέ­τοιο συναίσθημα. Και έχω πονέσει ως άνθρωπος, έχω περάσει μεγάλη θλίψη και με έναν τρόπο έχω πονέσει και κάποιους ανθρώπους. Κάθε χωρισμός έχει το δικό του πρόβλη­μα και τον δικό του πόνο. Και εγώ πάντα αφήνω το διάστημα να το χωνέψω και να το κηδέψω όμορφα. Για αυτό έχω μείνει μόνος μου, γιατί περνάω καλά και έτσι. Διαφορετικά δεν δίνεις αυτά που πρέπει στους ανθρώπους, γεμίζεις κενά. Οι σχέσεις είναι πολύ απλές. Πάντα υπάρχει κάτι που σου αρέσει στον άλλον, σου δημιουργεί τα αστράκια και δεν βλέπεις καλά. Μετά όσο περνάει ο καιρός απομυ­θοποιείς τα πράγματα, συνηθίζεις αυτά τα αστράκια και αρχίζεις να αναζητάς ένα άλλο αστράκι».

Δείτε ακόμα:  Halyna Hutchins: Ποια είναι η 42χρονη που έπεσε νεκρή από το όπλο του Άλεκ Μπάλντουιν

Έχεις ερωτευτεί;

«Και είμαι ερωτευμένος, αλλά δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια. Τι σημαίνει έρωτας; Ένα συναίσθημα που το έχουμε εγκλωβίσει σε μια λέξη. Αν σου περιγράψω πώς μπορεί να νιώθω για τον άνθρω­πο με τον οποίο είμαι, δεν θα είναι έρωτας αν δεν χρησιμοποιήσω αυτήν τη λέξη; Μου αρέσει αυτή την περίοδο της ζωής μου που ξυπνάω και θα δω δίπλα μου ένα φωτεινό πρόσωπο γιατί μπορώ στα 32 μου να αντιληφθώ την αγάπη, τη θέρμη και την κατανό­ηση του άλλου. Είναι σημαντικό να μοιράζεσαι και να έχεις έναν άνθρωπο να κοιτάς στα μάτια».

Δείτε ακόμα:  Το επικό σχόλιο του Μάρκου Σεφερλή για την ομοιότητά του με την Έλενα του «The Bachelor» (βίντεο)

Σε καταλαβαίνουν με τη δουλειά που κάνεις;

«Έχω τύχει με ανθρώπους που ήταν του χώρου και δεν καταλαβαινόμασταν και γυναίκες εκτός του χώρου που καταλαβαινόμασταν άψογα. Νομίζω ότι ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε τις σχέσεις είναι εγωκεντρικός, οπότε το θέμα είναι σε ποιο σημείο πετυχαίνεις τον άλλον. Αν ο άλλος έχει πολλή δουλειά το φέρνει στη σχέση, αν δεν έχει πάλι το φέρνει. Η δουλειά μας δεν τελειώνει στο ωράριο, τη φέρνεις και στο σπίτι. Εκεί πρέπει να βρεις τη δύναμη και τον χώρο να έχεις το χαμόγελο ακόμη και όταν είσαι κουρασμένος. Το στοίχημα αυτό είναι. Να μη βάλεις το Εγώ σου πάνω από το Εμείς. Αλλιώς μετά δεν ακούμε και δεν βλέπουμε τα μάτια του άλλου. Ε, αυτή την περίοδο θέλω να κοιτάζω τα μάτια του άλλου».

Down Town