Ο Μιχ. Γκολεμάς υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Κοινότητας Ραφήνας

Γεννήθηκα στη Ραφήνα το 1981, όπου και μένω και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά μέχρι σήμερα. Από το 2013 έχει περάσει στην ευθύνη μου η λειτουργία της επιχείρησης MG στο κέντρο της Ραφήνας, η οποία ιδρύθηκε από τη μητέρα μου Μαίρη Γκολεμά το 1985 και λειτουργεί ανελλιπώς έκτοτε.

Η μεγάλη μου αγάπη είναι ο αθλητισμός και ιδιαίτερα το μπάσκετ Είμαι επαγγελματίας προπονητής καλαθοσφαίρισης , κάτοχος διπλώματος Α’ κατηγορίας . έχω παρακολουθήσει σεμινάρια σε Ελλάδα και Ευρώπη στο αντικείμενο μου.

Έχω προπονήσει κατά καιρούς και μεταξύ άλλων τις ομάδες Αργοναύτης Ραφήνας, ΑΣ Παπάγου, ΑΟ Γαλατσίου, ΑΟ Λαγονησίου. Ως αθλητής υπηρέτησα τον Αργοναύτη επι πολλά χρόνια, σε όλες τις κατηγορίες και μέχρι το 1998.

Το καλοκαίρι της καταστροφικής πυρκαγιάς που σημάδεψε τις ζωές όλων μας, ένωσα τις δυνάμεις μου, όπως και πολλοί ‘άλλοι, ενεργά με το κίνημα των εθελοντών για τη βοήθεια των συμπολιτών μας , δραστηριοποιούμενος κυρίως στην τροφοδοσία των πληγέντων και τον συντονισμό των ομάδων εθελοντών.

Είμαι επίσης από τα ιδρυτικά μέλη των «Ενεργών Πολιτών» από το 2015 με δράση και συμμετοχή στις διεκδικητικές μας δράσεις για την έλευση της αστικής συγκοινωνίας, τη δημιουργία ΚΕΛ, την αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης μας, την επίλυση των προβλημάτων πολιτών και επαγγελματιών στην πόλη από την επιβάρυνση λόγω της δυσανάλογης με τις υποδομές μας αύξηση δρομολογίων των πλοίων και ως εκ τούτου αυτοκινήτων κι επιβατών και τέλος την επαναπόδοση του παράλιου μετώπου στους πολίτες της πόλης.

«Για όλα αυτά και ακόμη περισσότερα που χρειάζεται η πόλη μας για να γυρίσει σελίδα, αποφάσισα να συμμετάσχω στα κοινά, και ιδιαίτερα στο τοπικό συμβούλιο».

Mιχάλης Γκολεμάς

υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Κοινότητας Ραφήνας

Διαβάστε επίσης