Ο «Μπάρμπα Βάγγος» γίνεται… διπλός

Όσοι έχουν απορία για το τι γίνεται στην κεντρική πλατεία με τις εργασίες που έχουν ξεκινήσει τις τελευταίες μέρες στο… μεξικάνικο, ένα έχουμε να σας πούμε: ΅Ο «Μπάρμπα Βάγγος» γίνεται διπλός!

Ναι καλά διαβάσατε. Μετά από δέκα μήνες περίπου μιας επιτυχημένης πορείας στον χώρο της εστίασης, η Μελίνα Μπέκα, η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού πήρε μια μεγάλη απόφαση: Να επεκτείνει τον «Μπάρμπα Βάγγο».

Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι από την πρώτη στιγμή που άνοιξε τις πόρτες του, οι ραφηνιώτες «αγκάλιασαν» το νέο αυτό εγχείρημα, γεύτηκαν τα απολαυστικά, ξεχωριστά πιάτα, δοκίμασαν το νόστιμο σουβλάκι του «Μπάρμπα Βάγγου» και τίμησαν δεόντως τις εξαιρετικές νοστιμιές του.

Εύσημα επίσης πήρε η κ. Μπέκα και για τις μεγάλες αλλαγές που έκανε εικαστικά στο μαγαζί. Σχεδόν το ξαναέστησε από την αρχή! Νέα κουζίνα, άνετος χώρος, θέτοντας ως προτεραιότητα την ποιότητα αλλά και την άνεση του πελάτη. Όλα άλλαξαν, παντού κυριαρχεί το καλό γούστο και η προσωπική πινελιά της ιδιοκτήτριας που δεν τσιγκουνεύτηκε να βάλει το βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Πάμε όμως στο σήμερα και στο τώρα! Οι εργασίες έχουν ξεκινήσει και είναι θέμα χρόνου το διπλανό μαγαζί (πρώην μεξικάνικο) να ενωθεί με το ήδη υπάρχον και πλέον να «γεννηθεί» ένας σούπερ χώρος. Όμως πιο ιδανική για να μας μιλήσει για τα νέα σχέδια του «Μπάρμπα Βάγγου» δεν είναι άλλη από την κ. Μπέκα.

– Πως πήρατε αυτή την απόφαση;
«Πάντα έχουμε στο μυαλό μας το καλύτερο. Τι μπορούμε να βελτιώσουμε, τι καινούργιο θα φέρουμε στο μαγαζί μας, ποιες κινήσεις πρέπει να κάνουμε για να βελτιώσουμε την ποιότητα, να αυξήσουμε την πελατεία μας… Ε, σκεπτόμενοι όλα αυτά πήραμε και την απόφαση να μεγαλώσουμε, να αποκτήσουμε μια πιο άνετη, πιο ευρύχωρη σάλα και παράλληλα να προσθέσουμε νέα προϊόντα στον κατάλογό μας».

– Μπορείτε να μας πείτε κάτι πιο συγκεκριμένο…
«Σίγουρα αυτά θα τα μάθετε προσεχώς, αλλά μια πρώτη γεύση μπορώ να σας δώσω. Θα έχουμε παϊδάκια, πρόβατο, αρνί και διάφορα άλλα πιάτα όσον αφορά το ψητοπωλείο, ενώ μέχρι το μεσημέρι θα υπάρχουν μαγειρευτά, με ξεχωριστό μενού κάθε μέρα. Επίσης κατά καιρούς θα διοργανώνονται βραδιές με κουζίνες άλλων χωρών.. Πχ όπως Λιβανεζικη!
Και μάλιστα ευκαιρίας δοθείσης θα ήθελα μέσα από το irafina.gr να σας πω, πως αν κάποιος ψήστης έχει όρεξη, μεράκι αλλά και την εμπειρία να δουλέψει σε μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας».

– Κάτι τελευταίο. Είστε ικανοποιημένοι από την μέχρι τώρα πορεία του μαγαζιού;
«Ναι είμαι αρκετά, δεδομένης της σημερινής κατάστασης, όμως ο προβληματισμός για το καλύτερο δεν παύει να μας απασχολεί. Συνεχώς είμαστε στην… πρίζα, θέλουμε να γινόμαστε όλο και καλύτεροι και ψαχνόμαστε πως θα βελτιώσουμε πράγματα. Θεωρώ πάντως ότι μετά το αρχικό δείγμα γραφής, έχουμε ακούσει θετικές κριτικές. Κι αυτό είναι που μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε».

Διαβάστε επίσης