«Ο ΟΣΕ σήμερα έδινε άδεια να κυκλοφορήσουν εμπορικά τρένα»: Καταγγελία προέδρου μηχανοδηγών

Απίστευτη καταγγελία του προέδρου των μηχανοδηγών: «Ο ΟΣΕ σήμερα έδινε άδεια να κυκλοφορήσουν εμπορικά τρένα σε μη τηλεδιοικούμενο μέρος του δικτύου» – Το σωματείο εμπόδισε τη διεξαγωγή του δρομολογίου

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε ο πρόεδρος των Μηχανοδηγών του ΟΣΕ, Κώστας Γενιδουνιάς, με φόντο την τραγωδία στα Τέμπη και τις τεράστιες ελλείψεις στο σιδηροδρομικό δίκτυο. Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο κ. Γενιδουνιάς καταγγέλλει σε ανάρτησή του στα social media ο ΟΣΕ έδινε σήμερα, Δευτέρα (13/3), άδεια να κυκλοφορήσουν εμπορικά τρένα σε μη τηλεδιοικούμενο μέρος του δικτύου. Τελικά το δρομολόγιο ακυρώθηκε, μετά από παρέμβαση του σωματείου των μηχανοδηγών.

Η ανάρτηση του Κώστα Γενιδούνια στα social media έχει ως εξής:

«Χωρίς να έχει δοθεί καμία επιπλέον οδηγία ή διευκρίνιση, ο ΟΣΕ σήμερα έδινε άδεια να κυκλοφορήσουν εμπορικά τρένα σε μη τηλεδιοικούμενο μερος του δικτύου. Η παρέμβαση του Σωματείου μας καταλυτική, το δρομολόγιο ακυρώθηκε».

Κι όλα αυτά την ώρα που δεν έχει αποφασιστεί το πότε ακριβώς θα επανεκκινήσει ο σιδηρόδρομος στη χώρα, με τις πρώτες αμφίβολες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για τα τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου.

reader.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.