Ο Παναγιώτης Γιαννάκης στο Δημοτικό Σχολείο Ανατολής (φωτό)

Είχαμε την τιμή να υποδεχθούμε στο σχολείο μας τον κο Παναγιώτη Γιαννάκη. Με την είσοδό του στο σχολείο τα παιδιά φώναζαν το όνομά του ρυθμικά… Ο κος Γιαννάκης συγκινήθηκε από την θερμή υποδοχή και την άψογη διοργάνωση.


Ο ίδιος είπε ότι οι γονείς των παιδιών έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στο να τους μεταφέρουν ποιος είναι και τι έχει προσφέρει στο άθλημα μιας και τα ίδια τα παιδιά δεν είχαν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν σαν παίκτη και σαν προπονητή αλλά παρόλα αυτά τον υποδέχθηκαν με τόση αγάπη.

Δείτε ακόμα:  Το ευχαριστώ της Ομάδας Έρευνας & Διάσωσης Λέρου στο Π.Σ Εθελοντών Νέου Βουτζά - Προβαλίνθου

Ο κος Γιαννάκης μίλησε στα παιδιά για τον αθλητισμό, την σημασία του πρωταθλητισμού , την σημασία του να βάζεις στόχους στην ζωή σου, του να τρέφεσαι σωστά και απάντησε σε πολλές ερωτήσεις των μαθητών για το πώς βίωσε νίκες, ήττες, την αγάπη του για το μπάσκετ, πότε ξεκίνησε να παίζει και πολλά άλλα ενδιαφέροντα θέματα.

Μας εντυπωσίασε ο λόγος του και η αμεσότητά του με τα παιδιά!! Επειδή όλοι οι μαθητές ήθελαν αυτόγραφα υποσχέθηκε να ξαναέρθει στο σχολείο την Παρασκευή 16/10 για να τα υπογράψει τηρώντας τα μέτρα για τον Covid – 19.

Δείτε ακόμα:  Νύχτα τρόμου στο Πικέρμι!

Ο κος Γιαννάκης πιστός στον λόγο του υπέγραψε αυτόγραφα για όλα τα παιδιά και επισκέφτηκε τις περισσότερες τάξεις.

Επειδή το σχολείο έχει 334 μαθητές και 15 τμήματα ο χρόνος δεν του επέτρεψε να προλάβει να περάσει προσωπικά από όλες τις τάξεις. Όσα παιδιά όμως δεν τον είδαν, την Δευτέρα θα λάβουν το αυτόγραφο τους γιατί έχει υπογράψει για όλα τα παιδιά προσωπικά!

Ο Διευθυντής του Σχολείου κος Γιάννης Αθανασίου και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων κα Εύη Γεωργουλάκη Σοφιανού βράβευσαν τον κο Γιαννάκη προσφέροντας του μια τιμητική πλακέτα και μια ανθοδέσμη.

Δείτε ακόμα:  Αυτά είναι τα μέλη της σπείρας των επικίνδυνων διαρρηκτών που έβαλαν χειροπέδες οι Αστυνομικοί του Τ.Α Ραφήνας (φωτό)

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Παιδείας κος Α. Λάσκος και Αθλητισμού κος Δ. Παπαϊωάννου. Επίσης, παρόντες ήταν από το Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου οι κ.κ. Γ. Παπαβασιλείου και Π. Πασχάλης τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη εμπειρία και χαρά που μας προσέφεραν επιλέγοντας να επισκεφτεί ο κος Γιαννάκης το σχολείο μας.