Ο Παναθηναϊκός στη μάχη για τον κορονοϊό λανσάροντας μάσκες

Και ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη μάχη για τον κορονοϊό καθώς οι “πράσινοι” λάνσαραν τις δικές τους μάσκες προστασίας.

Τα έσοδα από αυτές θα διατεθούν στη μάχη κατά της πανδημίας, ενώ η όλη διαδικασία γίνεται στο  πλαίσιο της καμπάνιας “Supporter of each other”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του “τριφυλλιού”:

“Η πανδημία του κορονοϊού δημιούργησε -μεταξύ πολλών άλλων- την αναγκαιότητα της χρήσης μασκών προσώπου σε ό,τι αφορά την παραμονή μας σε κλειστούς χώρους όπου βρίσκονται και άλλα άτομα. Στην προσπάθεια να βοηθήσει την προσπάθεια μη εξάπλωσης του ιού αλλά και να συνδράμει οικονομικά στην προσπάθεια καταπολέμησης του COVID-19, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ξεκινάει από σήμερα Τετάρτη τη διάθεση μασκών προσώπου, ειδικά σχεδιασμένες για τους φίλους του Τριφυλλιού.

Η διάθεση θα γίνει μέσω του e-shop της ΠΑΕ καθώς και του πανελλαδικού δικτύου καταστημάτων αθλητικών ειδών της Kappa. Η μάσκα είναι απο 100% βαμβάκι και διατίθεται σε τρία χρώματα (πράσινο, λευκό, μαύρο), τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά. Το κόστος της μάσκας θα είναι 3 ευρώ. Το πιο σημαντικό απ’ όλα, όμως, είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων θα διατεθεί στη μάχη για την καταπολέμηση του COVID-19.

Η ενέργεια υποστηρίζεται από την εφαρμογή για κινητά Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ και τη διεθνή καμπάνια του EFDN #SupporterOfEachOther. Παίρνουμε τα μέτρα μας, μένουμε ασφαλείς, έχουμε παντού μαζί μας τον Παναθηναϊκό!”.