Ο πατέρας και ο παππούς του μωρού για τα κρούσματα στη βάπτιση (βίντεο)

Η οικογένεια του μωρού επιμένει ότι τηρήθηκαν όλα τα μέτρα, τόσο στη βάπτιση όσο και μετά, στο τραπέζι. Ωστόσο, ο πατέρας παραδέχεται ότι τόσο εκείνος και η γυναίκα του όσο και ο νονός, δε φορούσαν μάσκα γιατί ήθελαν να φωτογραφηθούν. Μία ημέρα μετά άρχισαν τα συμπτώματα…

Θετικοί βρέθηκαν η γιαγιά και η θεία του μωρού, ο σύζυγός της και ο αδερφός του, και ακόμη ένα ζευγάρι.

“Δεν ήταν εστία μετάδοσης η βάφτιση. Τα συμπτώματα εμφανίστηκαν μετά 7-8 ημέρες δηλαδή, είχαν νοσήσει πολύ πριν τη βάφτιση” είπε στο LiveNews ο πατέρας του μωρού ενώ ο παππούς θεωρεί, ότι οι συμπέθεροι κόλλησαν σε ένα ταξίδι τους στην Αθήνα.

“Δυστυχώς από τη Δευτέρα, η οικογένειά μου είναι θετική στον κορονοϊό. Αυτό που βιώνουμε είναι ασυνήθιστο και εύχομαι να μην το περάσει κανείς. Θέλω να διαβεβαιώσω, ότι αυτό που μεταδίδουν τα κανάλια από εχθές, ότι τα κρούσματα μεταδόθηκαν από τη βάφτιση είναι τελείως λάθος. Δεν μπορεί η βάφτιση να έγινε την Κυριακή και τα συμπτώματα να παρουσιάστηκαν τη Δευτέρα, μέσα σε 24 ώρες. Μας διαβεβαίωσε για αυτό ο ΕΟΔΥ, δεν υπάρχει περίπτωση όλα αυτά να προκλήθηκαν από τη βάφτιση”, είπε ο παππούς του μωρού στον Νίκο Ευαγγελάτο.

Δείτε ακόμα:  Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για φορτηγό - Άρπαξε φωτιά στα διόδια Αφιδνών

“Τηρήσαμε αυστηρά τα πρωτόκολλα. Δεν δέχομαι να βγάζουν τα κανάλια ότι όλα ξεκίνησαν από τη βάφτιση”, πρόσθεσε ο ίδιος στο MEGA.

Σε κάθε περίπτωση τα μέλη της οικογένειας είναι σε καραντίνα, περιμένοντας τα τεστ…

newsit.gr