Ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά απαντά για τον σάλο με την ανάρτηση του γιου του για τα Harrods! (video)

Ένα tweet του Στέφανου Τσιτσιπά στάθηκε αρκετό για να βρεθεί ο κορυφαίος τενίστας στο επίκεντρο τις τελευταίες ημέρες. «Κάποιος πρέπει να χτίσει ένα κατάστημα Harrods στην Ελλάδα. Ήρθε η ώρα» έγραψε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς και το twitter πήρε αμέσως “φωτιά” από τα ειρωνικά σχόλια των χρηστών.

Ο πατέρας του, μέσα από την εκπομπή “Έλα Χαμογέλα”, θέλησε να εξηγήσει την πρόθεση του γιου του.

«Δεν ξέρω αν δέχτηκε επίθεση, μπορεί κάποιοι να σχολίασαν κάπως περίεργα, αλλά νομίζω και οι ίδιοι αν πήγαιναν στο Λονδίνο –όσοι πηγαίνουν στο Λονδίνο- επισκέπτονται διάφορα πολυκαταστήματα. Γιατί να μην υπάρχει και στην Ελλάδα ένα Harrods; Υπάρχουν τόσα άλλα πολυκαταστήματα και να μην υπάρχουν Harrods. Ο Στέφανος, που είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει η ποιότητα και του αρέσει να υπάρχει πάντα το καλύτερο, πιστεύει ότι αυτό ανήκει και στους Έλληνες. Το ότι πήγε στα Harrods και του άρεσε αυτό το κατάστημα και πιστεύει ότι η Ελλάδα πρέπει να έχει παρόμοια πολυκαταστήματα, νομίζω δεν είναι κάτι κακό. Πρέπει οι Έλληνες να επιδιώκουν την ποιότητα στη ζωή τους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Τσιτσιπάς.

Δείτε ακόμα:  “Bόμβα” στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Ευρωπαϊκές ομοσπονδίες σκέφτονται να αποχωρήσουν από τη FIFA!

«Τώρα προς το παρόν κάνει αποθεραπεία στο Λονδίνο και γι’ αυτό βρίσκεται εκεί, δεν είναι για να πάει στα Harrods. Η επίσκεψή του εκεί έγινε για πρώτη φορά στη ζωή του», πρόσθεσε ενώ υποστήριξε πως ο Στέφανος μέχρι τώρα έχει κάνει τεράστια πράγματα για το “Μαζί για το παιδί” και για άλλους οργανισμούς που όμως δεν τα ανακοινώνει.

Δείτε το βίντεο του Open

enikos.gr