Ο Πέτρος Κόκκαλης απαντά στον Μαρινάκη: «Είναι ψεύτης-Τον εξόργισε ότι δεν ήμουν υποτακτικός του»

Απάντηση στις αιχμές που άφησε εναντίον του ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ότι τον πήρε στην παράταξη του Πειραιά επειδή είχε αποτύχει στις επιχειρήσεις του Σωκράτη Κόκκαλη, έδωσε μέσω της ΕΡΤ ο Πέτρος Κόκκαλης.

«Ευχαριστώ τον κ. Μαρινάκη που σκέφτηκε την απασχόλησή μου. Είναι ωστόσο ψεύτης», ανέφερε στην εκπομπή «Αλλη Διάσταση» της ΕΡΤ ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«O κ. Μαρινάκης αρέσκεται στις επιθέσεις και αυτό τον χαρακτηρίζει» είπε ακόμη.

«Εγώ δεν ήθελα να είμαι δοτός δήμαρχος, σε μια κίνηση που, να το πω κομψά, ελέγχεται από τον κ. Μαρινάκη» είπε ο Πέτρος Κόκκαλης. «Κακώς συμμετείχα στο συνδυασμό» είπε ακόμη και υποστήριξε ότι δεν παραιτήθηκε άμεσα γιατί δεν μπορούσε να «μην τιμήσει τον σταυρό των 4.000 συμπολιτών μου».

«Τον κ. Μαρινάκη εξόργισε ότι δεν ήμουν υποτακτικός απέναντί του», υποστήριξε. Πρόσθεσε δε πως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού του είχε προτείνει να είναι υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά.

«Να μην μπλέκει ο Ολυμπιακός με την πολιτική»

Ο Πέτρος Κόκκαλης απάντησε και στα περί «καμμένης γης» στον Ολυμπιακό που του καταλόγισε ο Β. Μαρινάκης. «Εμείς αναλάβαμε τον Ολυμπιακό μετά την περίοδο Κοσκωτά. Ο κ. Μαρινάκης να μετράει και να κοιτάει τους δικούς του ισολογισμούς και πώς να κάνει την ομάδα καλύτερη. Δεν θα πρέπει να εμπλέξει τον Ολυμπιακό με την πολιτική. Να μετρήσει τα πρωταθλήματα που πήραμε εμείς στον Ολυμπιακό κι ας μην ασχολείται μαζί μας» είπε.

Πηγή: iefimerida.gr