Ο Πήγασος Ραφήνας Πικερμίου έσωσε γατάκι που έπεσε σε φρεάτιο στην Παλλήνη! (φωτό)


Ο Πήγασος Ραφήνας Πικερμίου έσωσε γατάκι που έπεσε σε φρεάτιο στην Παλλήνη. Σε ανάρτηση του το Φιλοζωικό Σωματείο αναφέρει:

Ο ΤΥΧΕΡΟΥΛΗΣ ΣΩΤΟΣ.

Χθες το βράδυ μας ενημέρωσαν ότι σε φρεάτιο ομβρίων στην οδό Κύπρου στο Πανόραμα Παλλήνης έχει πέσει ένα γατάκι, το οποίο κλαίει σπαρακτικά.

Η πρώτη μας σκέψη ήταν να επικοινωνήσουμε με την ομάδα @Alma Libre , οι οποίοι δεν είχαν διαθέσιμο εθελοντή, αλλά μας έδωσαν οδηγίες για το τι πρέπει να κάνουμε και τους ευχαριστούμε θερμά.

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: 2,5 εκατ. ευρώ για την ανάπλαση κοινόχρηστου χώρου στην Καλλιτεχνούπολη (απόφαση & χάρτης)

Έτσι κοντά στα μεσάνυχτα δύο εθελόντριές μας πήγαν στο σημείο και αφού με “καλέσματα” μέσω you tube άκουσαν το γατάκι να ανταποκρίνεται, κατάφεραν να σηκώσουν το καπάκι και να κατεβάσουν παγιδουλα με φαγητό μέσα στο φρεάτιο. Το γατάκι όμως δεν αποφάσιζε να ξεπροβάλλει από τον σωλήνα που ήταν κρυμμένο.

Οπότε αποφασίστηκε να τοποθετηθεί το καπάκι στη θέση του και να φύγουν. Σήμερα το πρωί στις 7 που ξαναπήγαν στο σημείο το γατάκι ήταν στη παγίδα. Η χαρά μας είναι μεγάλη και ο γλυκός μικρούλης ούτε 2 μηνών, απολαμβάνει την φιλοξενία, τα χάδια και τη φροντίδα σε σπίτι μέλους μας. Τον ονομάσαμε ΣΩΤΟ.

Δείτε ακόμα:  Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Άνοιξαν οι κάλπες - Πώς και πού μπορείτε να ψηφίσετε στη Ραφήνα & στην Αν. Αττική