Τραγωδία στο Κορωπί: Τον τσίμπησε σφήκα ενώ δούλευε, έπαθε αλλεργικό σοκ και πέθανε – Το ασθενοφόρο άργησε να έρθει (video)

Ο συνάδελφος ενώ δούλευε, τον τσίμπησε σφήκα, έπαθε αλλεργικό σοκ και πέθανε. Άργησε να έρθει και το ασθενοφόρο. Νοσοκομείο σε αυτή την ευρύτερη περιοχή, όπως ξέρουμε, δεν υπάρχει. Αποτέλεσμα ήταν αυτό το αλλεργικό σοκ να φέρει τον θάνατο” δήλωσε ο πρόεδρος του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής, Σπύρος Κωνσταντάς, στην εκπομπή “Ξυπνάμε Μαζί” στο Epsilon για το τραγικό τέλος που βρήκε ένας 45χρονος υπάλληλος της καθαριότητας του δήμου Κρωπίας, όταν τσιμπήθηκε από σφήκα εν ώρα εργασίας.

“Έχουμε θρηνήσει τα τελευταία δύο χρόνια πάνω από 30 νεκρούς στην καθαριότητα. Πόλεμο να είχαμε, τόσους νεκρούς δεν θα είχαμε. Η εντατικοποίηση της εργασίας στο χώρο της καθαριότητας έχει χτυπήσει κόκκινο από την έλλειψη προσωπικού. Αν το αυτοκίνητο είχε ένα βαλιτσάκι με τις πρώτες βοήθειες, εάν το ασθενοφόρο δεν αργούσε πάνω από μισή ώρα όπως μας είπαν, και αν υπήρχε ένα νοσοκομείο, ο συνάδελφος δεν θα είχε σωθεί;” τόνισε.

Δείτε το βίντεο:

enikos.gr